Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσακωμός Μητσοτάκη – Χρυσής Αυγής για τα… πετρέλαια της Κάβαλας

Τσακωμός Μητσοτάκη – Χρυσής Αυγής για τα… πετρέλαια της Κάβαλας
,

Ένταση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Χρυσή Αυγή προκλήθηκε όταν ο εκπρόσωπος του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστος Παππάς εξαπέλυσε κατηγορίες ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της κύρωσης της σύμβασης για την Κάβαλα Όιλ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς «παραπονέθηκε» ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε συνομιλίες με όλες τις πτέρυγες της Βουλής αλλά «σνόμπαρε» τη Χρυσή Αυγή.

«Ρωτήσαμε ποιος ωφελείται; Ποιος το τρέχει αυτό; Και μας είπαν ένα όνομα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πως ένας βουλευτής ο οποίος είναι απών από το κοινοβούλιο και ο οποίος δημιουργεί πηγαδάκια με όλους τους βουλευτές πλην της Χρυσής Αυγής. Να μας πει τι συζήτησε;

«Επειδή είμαι βουλευτής από το 2004 με έντονη κοινοβουλευτική παρουσία που δεν έχετε παρακολουθήσει διατηρώ το δικαίωμα να συμμετέχω στις συνεδριάσεις της Βουλής και επίσης να μη συνομιλώ με τη δική σας κοινοβουλευτική ομάδα», ήταν η απάντηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Από εκεί και πέρα, η ψήφιση της τροποποιητικής σύμβασης μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη, καθώς ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν κοινή αίτηση διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε, τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάλεσαν την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης, ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις που έχουν ανακύψει στις σχέσεις της KAVALA OIL και της Ενεργειακής Αιγαίου, καθώς η Ενεργειακή Αιγαίου που συμμετέχει με ποσοστό 67% στην KAVALA OIL, έχει υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κασιδιάρης: Παχύσαρκος ο Βενιζέλος, λουφαδόρος ο Σαμαράς!

Παππάς σε Τζαμτζή: Είσαι πολιτικό παχύδερμο

Οργή και καταδίκη για τα σχολεία μίσους της Χρυσής Αυγής

Μιχαλολιάκος: Στο δ@@@@@ ο κάθε Μούιζνιεκς (VIDEO)

Χρυσή Αυγή για νεοναζί Γερμανούς: Νομίζαμε ότι είναι δημοσιογράφοι!

Ωμή παραδοχή Μιχαλολιάκου: Έχουμε φίλους στην αστυνομία και το στρατό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε