Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τσίπρας: “Δεν θα αντέξει πολύ αυτή η κυβέρνηση, με αυτά τα παραμυθάκια”

Τσίπρας: “Δεν θα αντέξει πολύ αυτή η κυβέρνηση, με αυτά τα παραμυθάκια”

Ο Αλέξης Τσίπρας για πρώτη φορά βάζει στο λεξιλόγιο του μια πολιτική έκφραση άγνωστη μέχρι τώρα για τον ίδιο : «Ο ελληνικός λαός ξέρει ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, κανείς δεν περιμένει ότι ο Τσίπρας έχει το μαγικό ραβδί και, με το που θα έρθει, θα τα κάνει όλα διαφορετικά».

Ο χειμώνας που είναι μπροστά μας θα είναι ο σκληρότερος που θα ζήσει η χώρα από την μεταπολίτευση και μετά, τόνισε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «6 μέρες». «Ο διαρκής εκβιασμός με τις δόσεις πρέπει να σταματήσει, πρέπει να επανεξετάσουμε τους όρους του δανεισμού», προσθέτει.

«Δεν πιστεύω ότι θα μπορούν να συνεχίζουν για πολύ με αυτά τα παραμυθάκια και τους εκβιασμούς», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος διαβλέπει «πολιτικές εξελίξεις την άνοιξη» στην Ελλάδα υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι οι εκλογές είναι η μόνη λύση για όσα ζει ο ελληνικός λαός.

Υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εναλλακτική λύση μιας κυβέρνησης «κοινωνικής σωτηρίας». Τονίζει ότι επιθυμεί στην κυηβέρνηση αυτή τη συμμετοχή αριστερών και αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Ο ελληνικός λαός ξέρει ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αναφέρει και προσθέτει ότι πρέπει να σταματήσει η καταστροφή και θέλει μια κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονες διεργασίες στην κεντροαριστερά – Πρόταση αυτοδιάλυσης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και…

Μισθοί βουλευτών: Τι παίρνουν οι Έλληνες και τι οι υπόλοιποι…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε