Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τσίπρας: Με τη συμφωνία των Βρυξελλών θα μας βγάλουν φτωχούς και ταπεινομένους

Τσίπρας: Με τη συμφωνία των Βρυξελλών θα μας βγάλουν φτωχούς και ταπεινομένους

Δεν πρέπει να γίνει δεκτή από τον ελληνικό λαό η απόφαση που ελήφθη από την σύνοδο Κορυφής δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε έντονη επίθεση κατά της κυβέρνησης γιατί σήμερα “προσπαθεί να παρουσιάσει ως παράδεισο όσα ξόρκιζε ως κόλαση”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για χρεοκοπία και εκτίμησε ότι η απόφαση της ΕΕ θα εκτινάξει την ανεργία, θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της μετανάστευσης, κυρίως των νέων, θα οδηγήσει σε φτώχεια και εξαθλίωση και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ρωτήσει τον ίδιο τον λαό αν συμφωνεί με τις αποφάσεις αυτές. “Θα μας βγάλουν φτωχούς, ταπεινωμένους μετά από δέκα χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Τσίπρας ζήτησε άμεση προσφυγή στις κάλπες και κάλεσε τον ελληνικό λαό να αντιδράσει και να πει όχι στη μόνιμη επιτροπεία της χώρας, να υπερασπιστεί τη δημοκρατία και να επιβάλλει την λαϊκή κυριαρχία.

Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή της πορείας της χώρας τα τελευταία δύο χρόνια, είπε ότι ξεκινήσαμε με λιτότητα και εσωτερική υποτίμηση και φθάσαμε σήμερα σε μόνιμη ύφεση, έκρηξη της ανεργίας και με το χρέος της χώρας γύρω στο 115% και με προοπτική το 2020 να φθάσουμε περίπου στο ίδιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για εγκληματικές επιλογές, σημειώνοντας ότι με την απόφαση δόθηκε πολύτιμος χρόνος στις τράπεζες και τους δανειστές για να συσσωρεύσουν κέρδη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Διαβάστε επίσης: Μας κούρεψαν 100 δις ευρώ χρέους – Μας ψαλίδισαν την εθνική κυριαρχία

”Να διαφυλάξουμε την εθνική μας κυριαρχία”

“Δεν παραχωρούμε εθνική κυριαρχία” λέει στο Νewsit o Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ

Παπανδρέου: «Ο λαός θέλει αλλαγές, όχι εκλογές – Ας σταματήσουμε να τρώμε τις σάρκες μας»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε