Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσίπρας: Ο Αντώνης Σαμαράς παίρνει πάνω του τα ανομήματα του Βενιζέλου

Τσίπρας: Ο Αντώνης Σαμαράς παίρνει πάνω του τα ανομήματα του Βενιζέλου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από την σφοδρή κριτική στον κ. Βενιζέλο επιτέθηκε και προσωπικά στον πρωθυπουργό, λέγοντας πως παίρνει πάνω του τα ανομήματα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ..

Ο κ. Τσίπρας απάντησε με τον ίδιο αιχμηρό τρόπο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας πως “τρία χρόνια που όλοι οι υπόλοιποι έχουν γονατίσει κάποιοι με περίσσιο θράσος έλεγαν από αυτό το βήμα: μαζί τα φάγαμε”.

Μάλιστα, απείλησε πως ακόμα κι αν επιχειρηθεί συγκάλυψη μέσω της ψηφοφορίας και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθει στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ ακόμα και με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Όπως σημείωσε ο ένας έχει επιλέξει το ύφος της αθώας περιστεράς εννοώντας τον κ. Παπακωνσταντίνου και ο άλλος του μαινόμενου ταύρου, εννοώντας φυσικά τον κ. Βενιζέλο.

Ο κ. Τσίπρας όπως τόνισε στην ομιλία του στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται ο “ανθός της ελληνικής κοινωνίας, προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος.

Αναφορικά με τις κατηγορίες του κ. Βενιζέλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί την πτώση της κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως το κόμμα του ποτέ δεν συνέδεσε το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας με τη διατήρηση αυτής της κυβέρνησης, αλλά για άλλη μία φορά τόνισε πως η μόνη λύση για τον ελληνικό λαό είναι η προσφυγή στην κάλπη.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, λέγοντας πως η απόπειρα συγκάλυψης και προστασίας έχει ονοματεπώνυμο: Αντώνης Σαμαράς, ενώ τον κατηγόρησε πως για άλλη μία φορά απουσιάζει από μια κρίσιμη συνεδρίαση και πως με αυτή του στάση παίρνει πάνω του τα ανομήματα του κ. Βενιζέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας για τη λίστα Λαγκάρντ: Σε πανικό ο Βενιζέλος, αυτοενοχοποιείται
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε