Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσίπρας προς Παπανδρέου: “είστε αναξιόπιστος”

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Λίγο έλειψε να … σπάσει το πολιτικό θερμόμετρο μέσα στη Βουλή στην ώρα του Πρωθυπουργού με αφορμή τις δηλώσεις Στρος Καν

για υπόγειες διαπραγματεύσεις με τον Γ. Παπανδρέου για τον ερχομό του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για αναξιοπιστία προκαλώντας την αντίδραση τόσο του προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου όσο και του Α. Κακλαμάνη.

“Είστε αναξιόπιστος και σε προσωπικό επίπεδο” είπε ο Α. Τσίπρας λέγοντας πως ο χαρακτηρισμός είναι “πολιτικότατος”

Παίρνοντας εκ νέου το λόγο ο Πρωθυπουργός επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα κατηγορόντας τον για λαϊκισμό:
“Φταίει η Τρόικα; Θέλετε να τους διώξουμε; Θέλετε να ακυρωθεί το δάνειο; Πείτε το: πείτε ποιοι θα πληρωσουν μισθούς. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν θέλετε να τη δείτε. Είστε επαναστάτης χωρίς αιτία” είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Παπανδρέου

“Μιλήσατε για παραμύθια. Ο κ. Στρος Καν είναι παραμυθάς;” αναρωτήθηκε ο Α. Τσίπρας αναφερόμενος στις δηλώσεις του επικεφαλής του ΔΝΤ, κατηγορώντας παράλληλα τα δύο μεγάλα κόμματα ότι τα “έκαναν πλακάκια” για να έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Δεν θέλαμε, αναγκαστήκαμε να πάμε στο ΔΝΤ” απάντησε ο Πρωθυπουργός και “εγώ ως υπεύθυνος ηγέτης έκανα ότι μπορούσα για να προετοιμαστεί η Ελλάδα και να μην φτάσουμε στη χρεοκοπία”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε