Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τσίπρας στο Πολιτικό Συμβούλιο: “Στο φως” τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Όλα στο φως” ήταν, σύμφωνα με κομματικά στελέχη, η εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Τα ίδια στελέχη πρόσθεσαν ότι έχει επιβεβαιωθεί πλήρως πως υπάρχει τρίγωνο διαπλοκής τραπεζών, ΜΜΕ και πολιτικού συστήματος, το οποίο απετέλεσε τη βασική αιτία των παθογενειών της χώρας και υπογράμμισαν ότι η έρευνα δεν τελειώνει με το πόρισμα της Εξεταστικής.

Όπως σημείωσαν, στο ιστορικό του πορίσματος που έχει δει το φως της δημοσιότητας καταγράφεται σωρεία παράνομων πράξεων και η υπόθεση θα έχει μεγάλη συνέχεια.

Επίσης, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου τέθηκε ο προγραμματισμός εκδηλώσεων, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν περιοδείες υπουργών και απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ενώ στις αρχές του Φεβρουαρίου προγραμματίζεται μεγάλη πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε