Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Βαγγέλη μου σου εύχομαι τα καλύτερα” – Παρέδωσε το κόμμα ο Γ.Παπανδρέου

Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν 2 φορές και στην αρχή και στο τέλος της τελετής παράδοσης – παραλαβής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ο απερχόμενος και ο νέος Πρόεδρος του κόμματος. Χωρίς γραβάτα ο Γ.Παπανδρέου. Με γραβάτα ο Ευ.Βενιζέλος.

Ο κ.Παπανδρέου, ευχήθηκε τα καλύτερα στον κ. Βενιζέλο και χαρακτήρισε “καθοριστικής σημασίας την συμβολή του Βαγγέλη για την χώρα και το ΠΑΣΟΚ. Συνέβαλε στην κυβέρνηση προκειμένου η χώρα να μπει σε τροχιά σιγουριάς, ανάπτυξης και ελπίδας.

Ο κ. Βενιζέλος ευχήθηκε επίσης τα καλύτερα στον κ. Παπανδρέου και είπε: “Χαιρόμαστε που είναι στο πλευρό της νέας ηγεσίας ο Γιώργος Παπανδρέου. Χθες οι πολίτες έδωσαν ένα μαθημα αντοχής και ελπίδας και προοπτικής. Είμαστε στο μεταίχμιο που η κρίση συναντά την ελπίδα και την προοπτική και πρέπει να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία.”

Πρόσθεσε ότι είναι πολύ καλός οιωνός η χθεσινή διαδικασία. “Μας γεμίζει με ευθύνη για να ξαναγνωριστούμε και να επανιδρύσουμε την παράταξη και την χώρα. “

Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του κ. Βενιζέλου στο παρελθόν, στον Χ.Τρικούπη, τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά όχι τον Κώστα Σημίτη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πριν αποχαιρετήσει τους δημοσιογράφους πέρασε από κάθε γραφείο του κόμματος σε όλους τους ορόφους και χαιρέτησε τους υπαλλήλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα τελικά αποτελέσματα για την εκλογή Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

Τελετή παραλαβής – παράδοσης στο ΠΑΣΟΚ – Παραιτείται στις 6 και επισήμως στο υπουργικό ο Βενιζέλος

97,33% ο Ε. Βενιζέλος – 230.000 ψήφισαν- Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε