Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γ. Βαρουφάκης: Αυτές είναι οι γυναίκες στη ζωή του νέου Υπουργού Οικονομικών!

Γ. Βαρουφάκης: Αυτές είναι οι γυναίκες στη ζωή του νέου Υπουργού Οικονομικών!

Η πρώην και η νυν σύζυγος, η κόρη του και η κόρη της Δανάης Στράτου… Φωτογραφίες

H αλήθεια είναι ότι ένα παραπάνω ενδιαφέρον το ‘χει η ζωή του νέου Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη (ή Γιάνη) κι αφού τα βγάζει πέρα με τόσες γυναίκες, μάλλον θα τα πάει περίφημα και γενικότερα.

Πάμε να τις γνωρίσουμε μία – μία λοιπόν τις γυναίκες του γοητευτικού Υπουργού. Δεν μπορούμε να μην ξεκινήσουμε με τη νυν σύζυγο και όμορφη εικαστικό, Δανάη Στράτου, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Η Δανάη τυχαίνει να είναι και μέλος της πατρινής οικογένειας Στράτου, της Πειραϊκής Πατραϊκής. Συγκεκριμένα είναι κόρη του Φαίδωνα Στράτου και της Ελένης Πόταγα – Στράτου, μιας από τις σημαντικότερες ελληνίδες εικαστικούς, από την οποία έχει κληρονομήσει και το καλλιτεχνικό γονίδιο. Μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλάκα, σ’ ένα περιβάλλον άλλωστε, όπου η τέχνη έπαιζε καθοριστικό ρόλο.

Με τη Δανάη Στράτου

Πάμε στην μεγάλη του αγάπη τώρα, που δεν είναι άλλη από την δεκάχρονη κόρη του Ξένια. Ζει με την μητέρα της στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ και μιλά ατελείωτες ώρες με τον πατέρα της στο Skype, πειράζοντάς τον για την λογοδιάρροια που τον πιάνει. Mε την τωρινή οικογένειά του έχει άψογες σχέσεις κι έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα.

Η Ξένια

Ο Γιάννης Βαρουφάκης με την μητέρα της Ξένιας, αποφάσισε να χωρίσει μετά 10 χρόνια γάμου, όταν εκείνη έμεινε έγκυος. Αν και προσπάθησαν να μείνουν μαζί για το καλό του παιδιού, δεν λειτούργησε.

Η Ξένια με την μητέρα της

Αν κι εκείνη είναι ελληνικής καταγωγής, αλλά με περισσότερες ρίζες στην Αυστραλία, αποφάσισε να πάρει την Ξένια και να επιστρέψει στην Αυστραλία.

Τέλος, η κόρη της Δανάη Στράτου (έχει κι έναν γιο), Εσμεράλντα, αν και σπουάζει στο εξωτερικό, έχει άψογες σχέσεις με τον Υπουργο Οικονομίας και πολλές φορές τον συμβουλεύεται για διάφορα. Τα καλοκαίρια τους στην Αίγινα είναι πάντα μοναδικά. H ίδια έχει ξεκινήσει να σκηνοθετεί και ταινίες μικρού μήκους που μία από αυτές είχε πρωταγωνίστρια την φίλη της οικογένειας, Δωροθέα Μερκούρη.


Διβάστε επίσης: Γιάνης Βαρουφάκης: Η τρυφερή σχέση με την όμορφη κόρη του Ξένια που ζει στην Αυστραλία! Φωτογραφίες

Δανάη Στράτου: Η όμορφη σύζυγος του Βαρουφάκη, η καθημερινότητά τους και το πολυτελές σπίτι στην Αίγινα! Βίντεο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε