Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βάσω στον πρωθυπουργό: Έχεις άγνοια της κατάστασης! Περίμενα την παραίτησή σου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ηχηρή παρέμβαση της πρώην υπουργού στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ! «Λυπάμαι για την παράταξη και τη χώρα. Περίμενα την παραίτηση της κυβέρνησης» είπε στον πρωθυπουργό!

Η ένταση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε από την παρέμβαση της Άννας Διαμαντοπούλου αμέσως μόλις τελείωσε η ομιλία του πρωθυπουργού και συνεχίστηκε όταν ζήτησε το λόγο η Βάσω Παπανδρέου.

«Έχει άγνοια της κατάστασης. Λυπάμαι για την παράταξη και τη χώρα. Περίμενα την παραίτησή σου και την παραίτηση της κυβέρνησης» είπε η πρώην υπουργός στον Γιώργο Παπανδρέου.

«Είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Είναι θλιβερή η χθεσινή εικόνα. Περίμενα ότι θα σταθείς και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Φαίνεται ότι έχουμε άγνοια τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία. Είχα προτείνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, όμως είναι τελείως διαφορετική η δική σου θέση. Business as usual.

Βάζεις τη χώρα και την παράταξη σε περιπέτειες. Περίμενα την παραίτηση του υπουργικού συμβουλίου και αύριο ο Παπούλιας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Λυπάμαι».

Η Βάσω Παπανδρέου ήταν από τους βουλευτές που νωρίτερα το πρωί (όπως και πριν από τρεις μέρες) ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού, το σχηματισμό κυβέρνησης σωτηρίας και εκλογές.

Μόλις η κα Παπανδρέου τελείωσε τη φράση της, ένας βουλευτές (άγνωστο ακόμη ποιος) ακούστηκε στην αίθουσα να της λέει: «Και εμείς για σένα».
Υπήρξαν όμως πολλοί που χειροκρότησαν την πρώην υπουργό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισαν τα όργανα στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ – Βάσω: “Λυπάμαι για την παράταξη και τη χώρα, περίμενα την παραίτηση της κυβέρνησης”

Ε. Βενιζέλος: Ζήτησε πλειοψηφία 180 βουλευτών για τη νέα δανειακή…

Παπανδρέου: «Έλα να διαπραγματευτούμε» – Σαμαράς: «Όχι με εσένα πρωθυπουργό»…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε