Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βενιζέλος: Αύριο στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουμε ξανά

Βενιζέλος: Αύριο στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουμε ξανά

Δε θα υπάρξουν “κηπουροί” στο ΠΑΣΟΚ υπό τον Βενιζέλο τονίζει ο Λοβέρδος. Μάθετε πού και πώς θα ψηφίσετε

Πρόσκληση προς τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να λάβουν μέρος στην αυριανή διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου του Κινήματος, απηύθυνε ο υποψήφιος για την προεδρία Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.

Στο μήνυμά του, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι αύριο στο ΠΑΣΟΚ «αρχίζουμε ξανά» και καλεί όλους να συμμετέχουν «σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη».
«Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησα στην ομιλία μου στη συνδιάσκεψη, το περασμένο Σάββατο, απευθυνόμενος στον ελληνικό Λαό: ευχαριστώ και συγνώμη, θέλω να είναι η αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης», τόνισε.

Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει ότι «μόνο το Εθνικό καθήκον αλήθειας και το Εθνικό καθήκον αλληλεγγύης μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την ανάκτηση του εδάφους που έχουμε χάσει».Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι «έχουμε απέναντι μας το μέτωπο της υποκρισίας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού» και καλεί να «μη το αφήσουμε να κυριαρχήσει».

Το μήνυμά του καταλήγει με τη φρλαση «Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών. Μαζί θα την κερδίσουμε»,.

Ο κ. Βενιζέλος είχε σήμερα συνάντηση με τον γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστα Πανταζή, και τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για μία «πρώτη γνωριμία» με τα όργανα της Νεολαίας. Η συνάντηση έγινε σε «χαλαρό» και «θετικό» κλίμα.

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει άμεσα στην ανασύνταξή του και τονίζει πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι πραγματικός αρχηγός. Σε συνέντευξή του στη REAL NEWS, ο Α. Λοβέρδος τονίζει ότι «κηπουροί δεν θα υπάρξουν υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου» ενώ θεωρεί αυτονόητο ότι θα συμμετάσχουν στην ηγετική ομάδα κορυφαία στελέχη και πως θα εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ και κάνει έκκληση σε κάθε πολίτη να συμμετάσχει στην αυριανή εκλογική διαδικασία. Ο κ. Λοβέρδος άφησε αιχμές για την Λ. Κατσέλη και τον Χ. Καστανίδη επισημαίνοντας πως ψήφισαν όλα τα δύσκολα μέτρα της κυβέρνησης και ήταν πολύ πιό στενοί συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου από τον ίδιο.

Οσον αφορά τα σενάρια συγκυβέρνησης τονίζει πως πριν τις εκλογές κανένα πολιτικό κόμμα δεν θα αποφύγει να δώσει σαφέστατη απάντηση στο ερώτημα τί θα κάνει τη Δευτέρα μετά τις εκλογές σε σχέση με τη συγκρότηση και τη στήριξη της κυβέρνησης.

Μάθετε πως θα γίνουν οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Όλα τα εκλογικά κέντρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε