Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βενιζέλος εναντίον VETO

Την έντονη αντίδραση του Υπουργού Άμυνας, Ε.Βενιζέλου…
 
 
προκάλεσε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας VETO. Η εφημερίδα τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδο άρθρο της “Το κόλπο Βενιζέλου με τα 7 οικόπεδα”, και αναφέρει “πώς ο πατέρας του υπουργού κέρδισε από το Δημόσιο με ψευδομάρτυρες εκτάσεις κομιτατζήδων και έχτισε πολυκατοικία σε παιδική χαρά”.
Ο Υπουργός Άμυνας σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι “το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Βέτο της Κυριακής, συμφερόντων του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία μου έτσι ώστε να προσβάλει βάναυσα και κατά τρόπο ενσυνείδητο και οργανωμένο την τιμή μου ως πολιτικού προσώπου”.
   
Αφού στη συνέχεια εξιστορεί πώς απέκτησε τα ακίνητα ο πατέρας του, ο κ. Ε.Βενιζέλος καταλήγει: “Ως δημόσιο πρόσωπο, θεωρώ υποχρέωσή μου να δώσω απαντήσεις σε κάθε συκοφαντικό υπαινιγμό ακόμη κι αν αυτός δεν αφορά εμένα αλλά συγγενικό μου πρόσωπο, παρότι η θεωρία της οικογενειακής ευθύνης είναι φασιστική και βαθύτατα επικίνδυνη. Την φορά όμως αυτή, δεν μπορώ να αποτρέψω τον πατέρα μου να προστατέψει την προσωπικότητά του και να αξιώσει την καταβολή της αποζημίωσης που δικαιούται καθώς χρησιμοποιείται ως μέσο στην προσπάθεια να προσβληθώ πολιτικά εγώ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε