Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βενιζέλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του

Βενιζέλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τα απόρρητα έγγραφα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως έχει σπίτι του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση για όσα έγιναν την Πεμπτη στη Βουλή.

Σε δήλωση του που δόθηκε στα ΜΜΕ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλά για σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλύφθηκε, για πολιτική ένδεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και για μέρα τομή, γιατί ο δημόσιος βίος απαλλάχθηκε από μία θηλιά που προσπάθησαν να του φορέσουν.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Η χθεσινή ημέρα είναι μία τομή.
Όχι μόνο γιατί αποκαλύφθηκε πλήρως η σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική του ένδεια.
Όχι μόνο γιατί έλαβε αποστομωτική απάντηση εφ’ όλης της ύλης. Επί της διαδικασίας, επί της ουσίας, επί της ψηφοφορίας, με την κατά συνείδηση ψήφο των βουλευτών.
Αλλά κυρίως γιατί ο δημόσιος βίος απαλλάχθηκε από μία θηλιά που προσπάθησαν να του φορέσουν σε βάρος της αλήθειας, της σταθερότητας και της προοπτικής της χώρας.
Η πατρίδα μας, βιώνοντας τεράστιες δυσκολίες, κάνει τώρα τη στροφή. Αλλάζουμε φάση. Αρχίζουμε σιγά σιγά να κερδίζουμε το χαμένο έδαφος. Να δημιουργούμε ξανά τις ευκαιρίες που δικαιούνται όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι νέοι μας. Να οργανώνουμε την αποκατάσταση των αδικιών.
Προτεραιότητες μας είναι οι αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας. Η ανάσχεση της ύφεσης, ο φραγμός στην ανεργία, η ανάπτυξη, οι δουλειές, η κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, η στήριξη των πιο αδύναμων, η αποκατάσταση της εθνικής ισχύος.
Το ΠΑΣΟΚ έδειξε και χθες ότι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα μείνει εκεί. Γιατί η άνοδος της χώρας είναι ο δικός μας στόχος και η δική μας προσδοκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα απόρρητα έγγραφα Βενιζέλου – “Δεν έχετε χιούμορ” απαντά το ΠΑΣΟΚ

Η γκάφα Βενιζέλου – Σάλος για τις αποκαλύψεις για τα αμυντικά σχέδια και τον Σόιμπλε

Τσίπρας – Βενιζέλος – Φωτογραφίες – φωτιά απ’ την κόντρα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε