Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βενιζέλος: Να μιλάμε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας

Βενιζέλος: Να μιλάμε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας

Οι πολίτες νιώθουν οργή κι αγανάκτηση, γι’ αυτό η προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ είναι πως είναι απαραίτητο όλοι να μιλούμε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας. Τάδε έφη Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ντάνιελ Σμιθ. Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του Κινήματος, οι δυο άνδρες συζήτησαν την κατάσταση στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, την πορεία προς τις εκλογές, τον τρόπο εφαρμογής του προγράμματος σταθεροποίησης και η ολοκλήρωση του PSI.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε στον κ. Σμιθ ότι η Ελλάδα πάντα προσβλέπει στην καλή συνεργασία τόσο σε διμερές πεδίο, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Συζητώντας με τον Αμερικανό πρέσβη για την κατάσταση στην Ελλάδα λίγο πριν τις εκλογές, ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι οι συσχετισμοί στην ελληνική κοινωνία είναι δύσκολοι, οι πολίτες νιώθουν οργή και αγανάκτηση και γι’ αυτό η προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ είναι ότι

Σε ό,τι αφορά την πορεία της οικονομίας, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές και αναφέρθηκε στο PSI, λέγοντας ότι είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, χάρη στο οποίο δόθηκε μια ευκαιρία στην Ελλάδα να ολοκληρώσει τις προσπάθειες για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστρέφει και η Μαριλίζα στο ΠΑΣΟΚ;

Όχι τώρα εκλογές!

Πως οι εκλογές μπορεί να τιναχθούν στον αέρα… απ’ την απογραφή

Ξήλωσαν τις ταμπέλες από τα πολιτικά γραφεία Μπεγλίτη και Κόλλια – video

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε