Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι σε κατάσταση σοκ!

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι σε κατάσταση σοκ!

Πολλές φορές βγήκε από τα χείλη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ η λέξη σοκ κατά την ομιλία του στην Οργανωτική επιτροπή για το συνέδριο του κόμματος στην Αθηναϊδα.

«Εδώ και μήνες η παράταξη βιώνει ένα σοκ. Το σοκ των αναδρομικών ιστορικών ευθυνών. Εχουμε φαινόμενα έλλειψης αυτογνωσίας και αυτοκριτικής. Σοκ από την αλλαγή των προσωπικών ρόλων, σοκ από την τεχνητή πόλωση στις εκλογές του Ιουνίου που λειτούργησε κατά του ΠΑΣΟΚ και σοκ από συμμετοχή στην κυβέρνηση συνεργασίας από τη θέση του δεύτερου» είπε ο κ. Βενιζέλος κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου.

«Απαιτείται κοινωνική συνοχή και εθνική συστράτευση για την ανάπτυξη, προϋπόθεση της οποίας είναι η δημοσιονομική εξυγίανση. Το ΠαΣοΚ είναι εγγυητής πολιτικής σταθερότητας και εξόδου από την κρίση. Αλλά πρέπει να συννενοηθούμε για την κατάσταση της παράταξης» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και για τέσσερις ώρες, θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ).

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με τη δευτερολογία του κ. Βενιζέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρας τεστ για το ΠΑΣΟΚ η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε