Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βενιζέλος:Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει τσοντα κανενός

Βενιζέλος:Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει τσοντα κανενός

“Η μονομερής καταγγελία της σύμβασης οδηγεί στην καταστροφή, οδηγεί στη μαζική φτώχεια”, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην σύντομη εισαγωγή του στην διακαναλική συνέντευξη που έδωσε.

Πρόσθεσε ότι “Το πραγματικό δίλλημα των εκλογών είναι η μονομερής καταγγελία της σύμβασης ή η οργανωμένη αναθεώρησή της” και επεσήμανε ότι “Η οργανωμένη αναθεώρηση είναι τα έξι σημεία που προτείναμε και στον κ Ολάντ”.

Ο κ.Βενιζελος είπε ότι δεν θυμήθηκε τώρα την ανάγκη αλλαγής των δυσμενών όρων της σύμβασης. “Τα είχα πει και τότε στην τρόικα”, είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα πρισβλητικά για τους έλληνες έγραψε χθες η Κριστιν Λαγκάρντ στο Facebook, είπε: “Απαράδεκτο το ύφος.Χαίρομαι που αναγκάστηκε να ανασκευάσει”.

Οι στόχοι μας είναι δύο, ο εκλογικός στόχος και η ανασύσταση της παράταξης, ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί μία κυβέρνηση με κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά.

Ζήτησε εξάλλου να σπάσει η πλαστή πόλωση που, όπως είπε, κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν. Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση που να ενώσει το λαό, ικανή να αναθεωρήσει τη δανειακή σύμβαση κρατώντας την Ελλάδα με ασφάλεια στο ευρώ, κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει το κύρος και την αξιοπιστία της Ελλάδας διεθνώς.

Επανέλαβε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο και δεν θα γίνει «τσόντα» κανενός. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει τη λύση γιατί έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση, είπε και κάλεσε όλα τα κόμματα να μιλήσουν ανοιχτά πριν τις εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα το ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει τα νέα ψηφοδέλτια, στα οποία, όπως είπε, οι αλλαγές θα είναι οριακές. Τα ψηφοδέλτια δεν αποτυπώνουν τη νέα φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, βρισκόμαστε σε μια μεταβατική κατάσταση, ανέφερε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε