Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βγήκαν “μαχαίρια” στο υπουργικό – Σκληρή κόντρα Βενιζέλου με Παπαϊωάννου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξοργίστηκε από τα λεγόμενα του υπουργού Δικαιοσύνης για το θέμα των αποδείξεων.

Ιδιαίτερα τεταμένο υπήρξε το κλίμα στο υπουργικό Συμβούλιο μεταξύ των υπουργών με τον κ. Βενιζέλο να δέχεται πυρά από όλους σχεδόν τους συναδέλφους του, με αφορμή το σοβαρότατο μπέρδεμα με τις αποδείξεις και τη σωρεία των διευκρινίσεων.

Το χορό των αντιδράσεων ξεκίνησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Βενιζέλο όχι για την ουσία του θέματος των αποδείξεων, αλλά κυρίως για τον χειρισμό του θέματος, δηλαδή την αφάνταστη ανοργανωσιά που προέκυψε στο συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε ότι αυτή η συμπεριφορά “είπα-ξείπα” προκαλεί ζημιά στην κυβέρνηση για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος με τη σειρά του μπροστά σε όλους τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Σε κάποιο σημείο που ο υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για παλλινωδίες αναφορικά με την πολιτική του υπουργείου Οικονομικών για τις αποδείξεις, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ευθαρσώς ότι πολλοί υπουργοί έρχονται στο υπουργικό συμβούλιο μεταφέροντας το κλίμα των μέσων ενημέρωσης.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος φανερά οργισμένος είπε ξεκάθαρα πως “με πολεμούν γιατί εγώ πολεμώ τη φοροδιαφυγή και χτυπώ τα κατεστημένα και το μαύριο χρήμα. Λες όσα λένε εκείνοι που θέλουν να διαλύσουν την χώρα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε