Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βίντεο της ΝΔ: “5 λεπτά αποκαλύψεων για την υπόθεση Καμμένου”

ΝΔ

Με βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών, η ΝΔ παραθέτει όλο το χρονικό της υπόθεσης για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία. Μια υπόθεση που θα συζητηθεί την Δευτέρα στη Βουλή.

Οι μέρες περνούν και το θερμόμετρο ανεβαίνει με… γρήγορους ρυθμούς. Μέχρι να “χτυπήσει κόκκινο” την Δευτέρα, 27.11.2017, οπότε και θα συζητηθεί στην Βουλή η επερώτηση της ΝΔ για το ζήτημα της πώλησης αμυντικού υλικού στην Σαουδική Αραβία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση “χτίζει” τα επιχειρήματά της εδώ και μέρες και προειδοποιεί πως ο Πάνος Καμμένος θα περάσει… δύσκολα το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή. Το είπε ξεκάθαρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα. Με τον Πάνο Καμμένο να του απαντά: “Θα σας περιμένω στη Βουλή την Πέμπτη κ. Μητσοτάκη να σας εξευτελίσω μια ακόμη φορά“.

Στο πλαίσιο αυτό, της… προετοιμασίας δηλαδή, η ΝΔ δημοσίευσε ένα βίντεο. Ένα βίντεο διάκειας πέντε λεπτών, με τον εξής τίτλο: “5 λεπτά αποκαλύψεων για την υπόθεση Καμμένου που κάθε Έλληνας πρέπει να δει. Γιατί ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να τον καλύπτει;“.

ΝΔ: “Οσμή σκανδάλου”

Το βίντεο της ΝΔ ξεκινά παρουσιάζοντας αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές και πρωτοσέλιδα εφημερίδων που αναφέρονται στο ζήτημα.

Στην συνέχεια εξηγεί αναλυτικά τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Από την πρώτη συμφωνία, που αφορούσε σε 300.000 βλήματα 105 χιλιοστών, έναντι 66 εκατομμυρίων ευρώ, μέχρι το πώς οι Σαουδάραβες κάποια στιγμή δήλωσαν πως θέλουν μόνο… 100.000 βλήματα.

Το βίντεο επικεντρώνεται κυρίως στην εμπλοκή του Βασίλη Παπαδόπουλου. Του ανθρώπου που εμφανίστηκε με τον ρόλο του μεσάζοντα, με την ενημέρωση της ΝΔ να στέκεται στο ότι οι μεσάζοντες απαγορεύονται σε τέτοιου είδους συμφωνίες, αφού αυτές πρέπει να γίνονται απευθείας μεταξύ κυβερνήσεων.

Το βίντεο “λέει” πολλά. “Λέει” το ποια θα είναι η γραμμή της ΝΔ την Δευτέρα, η οποία δεν θα έχει στο επίκεντρο τον Πάνο Καμμένο, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

Άλλωστε το βίντεο καταλήγει με το εξής μήνυμα: “Σε μία κανονική χώρα, ο υπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί. Γιατί συνεχίζει ο κύριος Τσίπρας να καλύπτει τον κύριο Καμμένο;”.

Το μόνο βέβαιο είναι πως την Δευτέρα στη Βουλή θα γίνει ξανά… το έλα να δεις.

Δείτε το βίντεο της ΝΔ

Όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για την υπόθεση Κα…

5 λεπτά αποκαλύψεων για την υπόθεση Καμμένου που κάθε Έλληνας πρέπει να δει. Γιατί ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να τον καλύπτει;

Gepostet von ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ am Freitag, 24. November 2017

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις