Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βολές Τσίπρα κατά κυβέρνησης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την κατηγόρησε οτι είναι κατώτερη των περιστάσεων. Επίθεση και κατά του Θ. Πάγκαλου. 

Μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος ο  πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων, κατώτερη των αναγκών, των προσδοκιών και της ελπίδας του ελληνικού λαού. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση και κατά του αντιπροέδρου Θεόδωρου Πάγκαλου -με αφορμή τις δηλώσεις του κατα του ΣΥΡΙΖΑ- λέγοντας ότι η κυβέρνηση, δια του αντιπροέδρου, υπέθεσε ότι “τώρα είναι η ώρα της προβοκάτσιας, ότι τώρα θα περάσουμε στο στάδιο της κατασυκοφάντησης”. Πρόσθεσε ότι “τελείωσε το παραμύθι με τον εξωτερικό εχθρό, την επίθεση που δέχεται η χώρα και πρέπει να αμυνθούμε ενωμένοι να σώσουμε τη πατρίδα, και τώρα θα ξαναπαίξουν το παιχνίδι με τον εσωτερικό εχθρό”. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε επίσης ότι στην κυβέρνηση “θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διασπείρουν κλίμα διχασμού στους εργαζόμενους και στο συνδικαλιστικό κίνημα, για να απογοητευτεί ο κόσμος και να ξαναγυρίσει εκεί που τον θέλουν, στον καναπέ, να παρακολουθεί αμήχανα τις ειδήσεις των οκτώ”.

Ο κ. Τσίπρας αναλύοντας την κυβερνητική πολιτική, έκανε λόγο για παραμύθια όσον αφορά τη χρεοκοπία της χώρας, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για “έξυπνο σενάριο, καλοστημένο σκηνικό σε όλες τις τηλεοράσεις”. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφέρθηκε στην ανάγκη ενότητας της Αριστεράς, σημείωσε ότι πρέπει “να τελειώνουμε επιτέλους με τις ξεχωριστές συγκεντρώσεις”. 

    

    

    

    

   

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε