Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόμβες μεγατόνων από Φασούλα: Σκάνδαλα στον Πειραιά με την ανοχή ΠΑΣΟΚ

Βόμβες μεγατόνων από Φασούλα: Σκάνδαλα στον Πειραιά με την ανοχή ΠΑΣΟΚ

Ανάμειξη στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε σκάνδαλο με επιχειρηματίες στον Δήμο Πειραιά καταγγέλει ο Παναγιώτης Φασούλας. Επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία Πειραιά.

Ο Παναγιώτης Φασούλας κατήγγειλε σε συνέντευξή του στο MEGA ότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται για συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους μάλιστα, εμπλέκει σε συγκεκριμένο σχέδιο απαλλοτρίωσης.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Φασούλας κατήγγειλε ότι παρόλο που ο Δήμος έχει πάρει απόφαση αναγκαστικής απαλλοτρίωσης μιας μεγάλης έκτασης στον Πειραιά, δεν έχει προχωρήσει το έργο, επειδή “υπάρχουν άνθρωποι που ανήκουν στο δικό μας χώρο, οι οποίοι έχουν αμοιβαία συμφέροντα με επιχειρηματίες” και ήθελαν να κατασκευάσουν στο συγκεκριμένο οικόπεδο εμπορικό κέντρο.

Αν και απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα συγκεκριμένα ονόματα, ο Δήμαρχος Πειραιά είπε ότι δεν πρόκειται για βουλευτές, αλλα για “κομματικά στελέχη ή υποψήφιοι, οι οποίοι εργάζονται γι’ αυτά τα συμφέροντα”

“Με πολεμούν σκληρά από την πρώτη μέρα”, είπε ο Π. Φασούλας και συμπλήρωσε “Δεν ακούγομαι εύκολα”, εννοώντας στην κυβέρνηση.

Στο ερώτημα γιατί δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά, ο Παναγιώτης Φασούλας καταγγέλλει συντροφικά μαχαιρώματα. “Δεν μου έχει προταθεί να μην είμαι υποψήφιος για το Δήμο Πειραιά. Εγώ θα είμαι παντού, όπου χρειαστεί.
Γίνεται μια συστηματική προσπάθεια από την άνοιξη να με παρουσιάσουν ως απών, κάποιοι που δεν με θέλουν στον Πειραιά. Θα έλεγα ότι υπάρχουν συντροφικά μαχαιρώματα”, τόνισε ο κ. Φασούλας.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι θα σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σημείωσε ότι “Οι πολιτικοί δεν πηγαίνουν σπίτι τους εξαιτίας κάποιων δημοσκοπήσεων”, τις οποίες μάλιστα αμφισβήτησε.

Σήμερα το μεσημερί η εισαγγελέας Πειραιά διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το θέμα αυτό και δεν αποκλείεται να καλέσει και τον Δήμαρχο Πειραια για κατάθεση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε