Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βορίδης: Στα κοκτέιλ Καρανίκα, μιλάγατε για τις άδειες;

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και μάλιστα ενώ καταθέτει υπουργός γίνεται; Δεν γίνεται. Και η ένταση δεν έλειψε ούτε όταν το πρωί της Παρασκευής στην Επιτροπή βρέθηκε για να καταθέσει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Τα… αίματα άναψαν νωρίς, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης αποκάλεσε τον υπουργό Επικρατείας «εκπρόσωπο των συμφερόντων». Όταν ο “γαλάζιος” βουλευτές ρώτησε για την αναβολή της διάσκεψης του Συμβουλίου της Επικρατείας κι αν έχουν προβληματίσει την κυβέρνηση, παρενέβη η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου, λέγοντας πως η ερώτηση δεν έχει σχέση.

Έχει σχέση με το διαγωνισμό και τη συνταγματικότητα, της απάντησε ο Μάκης Βορίδης αλλά η κα Χριστοδουλοπούλου επέμεινε και του είπε «τότε να συζητήσουμε και για τη συνάντηση με τους βουλευτές χθες στο Μαξίμου». Τι ήταν το πει;

«Στα κοκτέιλ Καρανίκα μιλάγατε για τις άδειες;», ειρωνεύτηκε ο Μάκης Βορίδης, ενώ στη συζήτηση μπήκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας: «τραγούδαγε η Κουντουρά και ο Ζούραρις έπαιζε πιάνο».

«Αυτά που λέτε τα λέτε για εντυπώσεις, του» είπε η κα Χριστοδουλόπουλου αλλά η παρέμβασή της είχε ήδη ανάψει τα αίματα. «Θα ήθελα να κρατήσετε έστω για τα προσχήματα, την ουδετερότητα της προέδρου. Προτείνω να αλλάξουμε την διαδικασία να υποβάλλουν οι βουλευτές τα ερωτήματα εγγράφως και αν σας αρέσουν να τα κάνουμε», της απάντησε ο Μάκης Βορίδης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε