Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βουδούρης στο Newsit:Ναι έστειλα επιστολή στον Κουβέλη και δεν είναι η πρώτη φορά

Βουδούρης στο Newsit:Ναι έστειλα επιστολή στον Κουβέλη και δεν είναι η πρώτη φορά

O βουλευτής Β΄Αθηνών της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης ζητάει από τον Φ.Κουβέλη να επιμείνει στην επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Όπως λέει όμως στο Newsit, δεν είναι η πρώτη φορά και ούτε ανοίγει καμία πόρτα εξόδου από το κόμμα.

“Έστειλα πράγματι την επιστολή στα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ”, δήλωσε ο βουλευτής κ.Βουδούρης στο Newsit.

Και συνέχισε: “Με αυτήν, λέω ότι στην ουσία οι δανειστές μας, μας λένε ότι αυτή την στιγμή δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνησή σας. Αυτό που εγώ ζήτησα είναι να μας πει η τρόικα, ποιούς 2 ή 3 όρους θέλουν να υλοποιήσουμε και σε ποιό διάστημα, για να ξέρουμε κι εμείς. Αν δεν μας τα πούν αυτά, τότε ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Άλλωστε η ΔΗΜΑΡ μπήκε σε αυτή την κυβέρνηση με όρο ότι μένουμε στο ευρώ αλλά και επαναδιαπραγματευόμαστε το Μνημόνιο.”

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι με την επιστολή αυτή ανοίγει πόρτα εξόδου από την ΔΗΜΑΡ, ο κ.Βουδούρης είπε: “Δεν ανοίγω καμία πόρτα εξόδου από την ΔΗΜΑΡ. Δεν είναι η πρώτη φορά που στέλνω επιστολή στην εκτελεστική επιτροπή.”

Διαβάστε επίσης :

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε