Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βουλευτές σε Παπανδρέου: “Τα μέτρα έγιναν… χιλιόμετρα!”

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για να αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης ζήτησαν πολλοί βουλευτές στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Οι ομιλητές ήταν λιγότεροι από άλλες φορές, μόλις 24 γράφτηκαν στον κατάλογο, ενώ είχαμε ακόμα και.. αφιερώσεις στον κ.Παπανδρέου.

Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία ήταν την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού ήταν όταν σηκώθηκε ο κ. Ντίνος Βρεττός ο οποίος του φώναξε: “Τόσα χρόνια τι κάναμε;” Και όταν ο κ.Παπανδρέου ολοκλήρωσε την ομιλία του πήγε δίπλα του, χωρίς όμως να έχει διευκρινισθεί με ποιου την πρωτοβουλία έγινε αυτό.

Από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές ήταν όταν σε μια αποστροφή του λόγου του ο Ανδρέας Μακρυπίδης έκανε την κριτική του λέγοντας: “Τα μέτρα έγιναν χιλιόμετρα!”

"Γεια σου Πρόεδρε! Ωραία τους τα είπες!"

Πιο γλαφυρός ακόμα ο κ.Χρήστος Μαγκούφης ο οποίος αφιέρωσε στον κ.Παπανδρέου το τραγούδι “Συ μου χάραξες πορεία” και μάλιστα υπερθεμάτισε λέγοντας: “Να μας κόψετε όχι έναν αλλά 2 μισθούς για να σωθεί η χώρα.”

"Α! Κι εσείς εδώ;"

Η κα Ελπίδα Τσουρή αναρωτήθηκε: “Γιατί ψηφίζουμε νομοσχέδια και δεν αποδίδουν; Να βρούμε τα αίτια και να τα χτυπήσουμε. Θα πρέπει επιτέλους να εξηγήσουμε τι συμβαίνει στην κοινωνία, στα παιδιά μας και τους δημοσιογράφους.”

No comment

Επικριτικός και ο κ.Σαλαγιάννης ο οποίος επίσης ζήτησε από την κυβέρνηση να εξηγήσει τι μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Πρόσθεσε οτι θα στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης γιατί κανείς δεν θέλει να αναλάβει το ρίσκο της χρεοκοπίας.

“Αντι να παιρνουμε μέτρα και να φορολογούμε τον κοσμάκη πρέπει να βρουμε πρωτίστως γιατί δεν αποδίδουν τα μέτρα που έχουμε πάρει μέχρι τώρα γιατί δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να σπάσουμε τα πάσης φύσεως κατεστημένα συμφέροντα. Μήπως είμαστε δειλοί, μεγαλωμένοι σε θερμοκήπιο;”
, είπε χαρακτηριστικά.

"Εδώ έχω και τα άλλα μέτρα!"

"Ποιος είπε οτι δεν πιάνουν τα κινητά;"

Πιάνουν και παραπιάνουν

"Σου είπα να με πάρεις αργότερα! εχω Κ.Ο."

"Θα δω τον Παπανδρέου. Θέλεις να του πω τίποτα;"

"Ασε Φίλιππε. Εχει γεμίσει κουνούπια η Βουλή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Κάποιοι θέλουν να βγούμε από το ευρώ”, είπε ο Παπανδρέου στους βουλευτές του

Ασυνέπεια χωρίς όριο – Μιαμιση ώρα στήσιμο στους βουλευτές από τον πρωθυπουργό

Λεπτό προς λεπτό: Η ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε