Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ “τορπιλίζουν” το Μεσοπρόθεσμο

Απο μια κλωστή κρέμεται η επιβίωση της κυβέρνησης καθώς μέχρι στιγμής δεν θεωρείται διασφαλισμένη η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου αλλά και του εφαρμοστικού νομου απο όλους τους βουλευτές τους κυβερνώντος κόμματος.

Ηδη βουλευτές όπως ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης και ο Θωμάς Ρομπόπουλος, ο Παναγιώτης Κουρουπλής και η Χρύσα Αράπογλου, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, θεωρούνται “υποπτοι” αφού με δηλώσεις τους επικρίνουν την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ιδίως στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. Βασίλης ‘Εξαρχος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρ. Πρωτόπαππας ακόμη και στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού και ο ίδιος ο υπουργός οικονομικών επιχειρούν να πείσουν τους διαφωνούντες βουλευτές και όχι μόνο, για την αναγκαιότητα να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση,προκειμένου να πάρουμε την 5η δόση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αναμένεται μέσω των συνεργατών του να καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους την κρισιμότητα της κατάστασης και την αναγκαιότητα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου γιατί σε διαφορετική περίπτωση η χώρα οδηγείται στη χρεοκοπία σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ως εκ τούτου και η ψήφος στο Μεσοπρόθεσμο χαρακτηρίζεται εκ νέου “ψήφος εμπιστοσύνης” προς την κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης
Μετά τον Ρομπόπουλο και τον Αθανασιάδη μεγαλώνει το αντάρτικο

Μπροστά η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε