Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Βουλευτής σε Κουτρουμάνη: “Ψεύτη… λες ψέματα”

Οι βαριές κουβέντες δεν λείπουν στιγμή κατά τη διάρκεια της πολύκροτης συζήτησης στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που τη συνοδεύουν.

Όταν στο βήμα ανέβηκε ο υπουργός Εργασίας, κ. Κουτρουμάνης τα “αίματα άναψαν” και πάλι και όσο ο υπουργός έλεγε πως με κομμένη ανάσα αποφασίζουμε όχι μόνο για μέλλον αλλά για σήμερα και αύριο”, ο κ. Καραθανασόπουλος του ΚΚΕ από το έδρανό του άρχισε να φωνάζει “ΨΕΥΤΗ…. ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ”.

Ωστόσο, ο κ. Κουτρουμάνης δεν πτοήθηκε και συνέχισε την ομιλία του λέγοντας πως υπάρχουν δύο επιλογές:

– να ψηφίζουμε μέτρα, μέτρα που είναι επώδυνα και σκληρά για μεγάλο μέρος πληθυσμού διατηρώντας έτσι ακέραιη ελπίδα για σωτηρία χώρας και να διατηρήσουμε ένα σημαντικό μέρος βιοτικού επιπέδου Ελλήνων.
 
– να αρνηθούμε δανειακή σύμβαση και να συζητάμε από αύριο τα σενάρια χρεωκοπίας της χώρας που οδηγούν σε μείωση εισοδημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες απώλειες στο ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία – Πέντε βουλευτές και ο Καστανίδης δεν θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία – Δεν θα ψηφίσει τα μέτρα η Λ. Κατσέλη

Άρχισε η “μάχη” του “ΝΑΙ” και του “ΟΧΙ” – Τα μεσάνυχτα η κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία – ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετρούν τις απώλειες τους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε