Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βουλγαράκης: Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα

Βουλγαράκης: Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Βουλγαράκη στα όσα κατήγγειλε αποχωρώντας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Β Πειραιά Γιάννης Κουράκος. Είπε μεταξύ άλλων ότι πίσω από τον Πάνο Καμμένο είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης. Τι απαντούν στο Newsit κύκλοι του πρώην υπουργού.

Κύκλοι του περιβάλλοντος Βουλγαράκη, έλεγαν στο Newsit ότι: ο πρώην υπουργός διατηρεί πάντα την φιλική σχέση που είχε με τον Πάνο Καμμένο από τα χρόνια της ΟNNΕΔ, πολλές φορές μιλούν στο τηλέφωνο αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα. Αλλωστε, ο πρώην υπουργός, έχει ακατατάξει εαυτόν στους Μνημονιακούς και πριν τις εκλογές, είχε κάνει δημόσια δήλωση στήριξης του Αντώνη Σαμαρά. Μιλώνας δε στους συνομιλητές του επιμένει πάντα ότι δεν τον ενδιαφέρει η επιστροφή στην πολιτική και την αποκλείει κατηγορηματικά. Σχεδιάζει δε μεταξύ άλλων ακόμα και επαγγελματική δραστηριότητα και πιθανώς και μεταγκατάστασή του στις ΗΠΑ.

“Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα”,
έγραψε νωρίτερα στο Twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Απαντώντας σε δήλωση του βουλευτή Β’ Πειραιά Γιάννη Κουράκου περί παρουσίας του πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Βουλγαράκης σημείωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ο Βουλγαράκης είναι πίσω από τον Καμμένο”, κατήγγειλε βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αποχώρησε!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε