Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βρισιές μεταξύ Καρατζαφέρη και Μεϊμαράκη: Ο παλιάνθρωπος, οι νονοί και τα λαμόγια

Με σκληρές εκφράσεις και απειλές για προσφυγή στη δικαιοσύνη συνεχίστηκε η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Μεϊμαράκη και του Γιώργου Καρατζαφέρη, μια κόντρα που ξεκίνησε κατά τη συζήτηση για τα υποβρύχια στη βουλή.

Τόσο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όσο και ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας υπεραμύνθηκαν των θέσεών τους αφήνοντας με μπαράζ συνεντεύξεων, αιχμές και υπονοούμενα για τον άλλο.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε παλιάνθρωπο τον κ. Μεϊμαράκη. ” Θα πληρώσει για αυτά γιατί είναι παλιάνθρωπος, μέσα στη βουλή τον προκάλεσα γιατί δεν είπε τέτοιο πράγμα;” διερωτήθηκε ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είχε τονίσει πως θα μιλήσει για όλα μέσα στη βουλή.

Με τη σειρά του ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας και αυτός στο ραδιοφωνικο σταθμό REAL FM έκανε λόγο για νονούς και λαμόγια. “Δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια, να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουν το δικό μας επίπεδο.”

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας κατηγόρησε τον κ. Καρατζαφέρη πως ψήφισε στη βουλή την παραλαβή των υποβρυχίων και επανέφερε το θέμα της κατάθεσης ερωτήσεων από βουλευτές του ΛΑΟΣ οι οποίοι πίεζαν, όπως τόνισε, για να προχωρήσει ο ίδιος στην παραλαβή ακόμα και των τορπιλών. Στην ίδια λογική κινήθηκε και επίσημα η ΝΔ με το γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος κ. Τασούλα να επισημαίνει και αυτός πως τόσο ο κ. Καρατζαφέρης όσο και οι βουλευτές του το 2008 και το 2009 υπέβαλλαν ερωτήσεις προς την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό, τους οποίους και εγκαλούσαν γιατί δεν είχαν παραλάβει ακόμα τα υποβρύχια.

To KKE σε δήλωσή του εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επισημαίνοντας πως “την ώρα που ο λαός πληρώνει χρυσάφι για υποβρύχια που γέρνουν, δισεκατομμύρια ευρώ για να εκμεταλλευτούν και να συρρικνώσουν την ναυπηγική βιομηχανία ξένοι και Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες, οι συνένοχοι γι’ αυτή την κατάσταση, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Καρατζαφέρης, παριστάνουν τις αθώες περιστερές και τους κυνηγούς μιζών! Ο λαός πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, δεν μπορεί να γλιτώσει τις μίζες και τον προσωπικό χρηματισμό όσο τα κόμματα της πλουτοκρατίας θα καθορίζουν την τύχη του.”

   

   

   

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε