Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χ. Καστανίδης: “Να τιμωρηθούν αυτοί που έφταιξαν”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην τιμωρία όσων ευθύνονται για την οικονομική κατάσταση της χώρας αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρης Καστανίδης, από τις Σέρρες

Ο κ. Καστανίδης είπε χαρακτηριστικά “Δεν είμαστε πιθάρι των Δαναΐδων που τραβάει τις θυσίες του ελληνικού λαού, η Ελλάδα πρέπει να τιμωρήσει αυτούς που έφταιξαν και να αισθανθεί δικαίωση ο ελληνικός λαός ότι δεν μένουν ατιμώρητοι όσοι ευθύνονται”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο υπουργός δικαιοσύνης επισήμανε ότι θα υπάρξουν μετατάξεις και αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο δημόσιο, προκειμένου να αποφευχθούν οι νέοι διορισμοί.

Ο κ. Καστανίδης, κατά την ομιλία του σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών, σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, δεν απέφυγε να επιρρίψει την πλήρη ευθύνη της οικονομικής κατάστασης της χώρας στην πολιτική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ επισήμανε ότι “η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να λάβει μέτρα συντηρητικής και όχι προοδευτικής κυβέρνησης”.

 Όσον αφορά στο ενδεχόμενο της ανάληψης νέων φορολογικών μέτρων για την κάλυψη του εισοδηματικού ελλείμματος, ο κ. Καστανίδης είπε ότι ‘’η οποιοδήποτε νέα συζήτηση για νέα μέτρα θα είναι εγκληματική”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε