Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαμός από ξένους δημοσιογράφους για τον Τσίπρα – ΦΩΤΟ

Χαμός από ξένους δημοσιογράφους για τον Τσίπρα – ΦΩΤΟ

Ανταποκριτές από όλον τον κόσμο  έδωσαν μάχη για ένα καλό πλάνο, μια καλή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη. Δείτε VIDEO με τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς να σκαρφαλώνουν όπου βρίσκουν για να καταγράψουν τη δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μάτια όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Από νωρίς το πρωί δημοσιογράφοι από Βραζιλία, Γερμανία, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα…από παντού έκαναν κέντρο του κόσμου την Κυψέλη και το εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας.

H Ιζαμπέλ Λαμπεγί που εργάζεται σε ραδιόφωνο στη Γαλλία δήλωσε στο Newsit “υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις εκλογές στην Ελλάδα σε ολη την Ευρώπη”.

Σχεδόν όλα τα Μέσα Ενημέρωσης στη Γαλλία έχουν στείλει ανταποκριτές στην Αθήνα. Μια ακόμη Γαλλίδα δημοσιογράφος λέει στο Newsit “έχω ξανάρθει στην Ελλάδα άλλες δύο φορές. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα των εκλογών”.

Οπως θα δείτε και στο VIDEO οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των ξένων και των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης έδωσαν πραγματική μάχη για να καταγράψουν τη δήλωσή του Αλέξη Τσίπρα. Ανέβηκαν πάνω θρανία, σε καρέκλες, σε ότι βρήκε ο καθένας τέλος πάντων…και πήραν φωτιά οι κάμερες και τα φλας.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Απόβαση” ξένων δημοσιογράφων στην Ελλάδα για τις κρίσιμες εκλογές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε