Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαμός στο facebook με την απάντηση της Ρεπούση για το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων

Χαμός στο facebook με την απάντηση της Ρεπούση για το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων

Τι απαντά η ίδια στα όσα γράφονται και πως σχολιάζει το θέμα η Δημοκρατική Αριστερά.

Σάλος έχει προκληθεί στα social media, καθώς αναδημοσιεύονται διαρκώς αναρτήσεις που φέρουν την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση να αποχώρησε από την Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η κ. Ρεπούση φανερά ενοχλημένη από τη διάσταση που πήρε το θέμα και το σάλο που προκλήθηκε στο facebook, η ίδια έγραψε στο προφιλ της το εξής: “Θα παρακαλούσα πολύ όσοι και όσες θέλετε να ανταλλάξετε τις απόψεις σας για το ζήτημα της γενοκτονίας των Ποντίων, να το κάνετε από τη δική σας σελίδα. Να πάψετε να με ενοχλείτε”.

Το όλο θέμα φαίνεται πως πήρε διαστάσεις όταν δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού έγραψε στο twitter του ειρωνευόμενος την κ. Ρεπούση ότι μάλλον θα θυμήθηκε πως είχε κάποια δουλειά την ώρα που η Βουλή τηρούσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Ποντίων.

Η κ.Ρεπούση έγινε γνωστή και από το βιβλίο ιστορίας της Στ’ δημοτικού με τον περίφημο ”συνωστισμό” που έγινε στην Σμύρνη, αφού ήταν μία από τους συγγραφείς του βιβλίου αυτού.

Σήμερα η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωση της τονίζει ότι : “σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ τίμησε με «ενός λεπτού σιγή»  τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους.
 
Η βουλευτής Α’ Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, με αφορμή τα όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται δήλωσε τα εξής:  «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

19 Μαίου – Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων – Βίντεο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε