Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χατζηδάκης: Θα συγκρουστούμε με όσους αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις

Χατζηδάκης: Θα συγκρουστούμε με όσους αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις

Αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση για τις αποκρατικοοιήσεις, με τον υπουργό Ανάπτυξης να δηλώνσει πως η σύγκρουση με όσους αντιδρούν είναι μονόδρομος…

“Δεν έχουμε άλλο δρόμο από τη σύγκρουση με όσους αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις και τις μεταρρυθμίσεις” τονίζει σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής ο υπουργός  Κ.Χατζηδάκης.

Τονίζει πως ο χρόνος τρέχει εναντίον της Ελλάδας και “αν δεν είμαστε αποφασιστικοί θα τρέξει και εναντίον της κυβέρνησης”.

Σε ότι αφορά τα ειδικά μισθολόγια αναφέρει πως “η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια σε αυτό το θέμα με έμφαση στους οικονομικά ασθενέστερους”. Υπογραμμίζει πάντως πως “δεν πρέπει να υποτιμούμε ότι η χώρα πρέπει να δείξει δείγματα γραφής τέτοια που θα επιτρέψουν στη συνέχεια να υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα , από το οποίο τελικώς κερδισμένοι θα βγουν οι ίδιοι οι πολίτες και κυρίως οι ασθενέστεροι”.

Εξαπολύει βολές στον Αλ. Τσίπρα για τη στάση του λέγοντας πως “κάνει τιτλοποίηση μελλοντικών σκανδάλων, με προεξόφληση σκανδάλων, προκαταβολικές καταγγελίες και προκαταβολικές απειλές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκρατικοποιήσεις και μειώσεις μισθών υποσχέθηκε στο Eurogroup ο Στουρνάρας – “Εφαρμόστε το πρόγραμμα κι από Σεπτέμβρη βλέπουμε για επιμήκυνση”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε