Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χλευάζει η Bild τον Γ.Παπανδρέου

Το σημερινό δημοσίευμα της γερμανική εφημερίδας Bild
Το σημερινό δημοσίευμα της γερμανική εφημερίδας Bild
Λάδι στη φωτιά ρίχνει η γερμανική εφημερίδα Bild συνεχίζοντας ακόμη πιο προκλητική.

 

Σε μορφή ανοικτής επιστολής προς τον πρωθυπουργό προκαλεί για άλλη μια φορά.
 
Συγκεκριμένα απαριθμεί μια σειρά ανωμαλιών που γίνονται στη χώρα μας και λέει στον Έλληνα πρωθυπουργό τι γίνεται στην ίδια του…τη χώρα!
 
“Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ. Είστε στη Γερμανία, μία χώρα πολύ διαφορετική από τη δική σας. Εδώ οι άνθρωποι εργάζονται μέχρι τα 67 τους. Δεν υπάρχει 14ος μισθός για δημοσίους υπαλλήλους. Δεν πληρώνουμε συντάξεις για κόρες στρατηγών που δυστυχώς δεν βρίσκουν σύζυγο. Εδώ κανείς δεν πληρώνει χιλιάδες ευρώ σε “φιλοδωρήματα ή φακελάκια όπως τα λέτε, για να εξασφαλίσει ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο. Και η Γερμανία έχει υψηλά χρέη αλλά πληρώνουμε τα οφειλόμενα, γιατί ξυπνάμε νωρίς το πρωί και εργαζόμαστε όλη την ημέρα».
 
Η εφημερίδα, με περίπου 12 εκατ. αναγνώστες την ημέρα, υπενθυμίζει επίσης στους Ελληνες ότι οι τουρίστες αφήνουν «ένα σωρό λεφτά» στην Ελλάδα, ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει ότι ο προπονητής που έφερε τους Ελληνες στην κατάκτηση του Euro το 2004, ο Οτο Ρεχάγκελ, ήταν Γερμανός.
 
«Θέλουμε να είμαστε φίλοι των Ελλήνων», καταλήγει η Bild, «γι αυτό έχουμε δώσει για τη χώρα σας 50 δισ. ευρώ από την είσοδο σας στην Ε.Ε.». «Όμως φιλία σημαίνει επίσης ότι λέμε και την αλήθεια».
 

Και κλείνοντας την ανοιχτή επιστολή γίνονται ακόμη πιο προκλητικοί.
 
“Σε περίπτωση που θέλετε να μας απαντήσετε κ. Πρωθυπουργέ εσωκλείομαι το κατάλληλο γραμματόσημο για να να σας βοηθήσουμε να κάνετε οικονομία.”
 
 
Και όλα αυτά μία μέρα μετά τοχθεσινό της δημοσίευμα που μας καλούσε να πουλήσουμε τα νησιά μας αλλά και την Ακρόπολη!
 
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε