Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή: «Παρακρατική οργάνωση η ΝΔ»

Χρυσή Αυγή: «Παρακρατική οργάνωση η ΝΔ»

Τους παράνομους μετανάστες, σαν εκείνους που σκότωσαν τον 30χρονο στην Πάτρα, τους έφερε στην Ελλάδα η ΝΔ είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, στην εκπομπή Σκαι στις 7 με τον Ν. Ευαγγελάτο.

Ο κ. Κασιδιάρης ήταν καλεσμένος, μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Νικολόπουλο, με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια στην Πάτρα μετά τη δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά από παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν.

Ο εκπρόσωπος και βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως έφερε στην Ελλάδα παράνομους μετανάστες, σαν εκείνους που δολοφόνησαν τον άτυχο 30χρονο. «Τους έφερε στην Ελλάδα το κόμμα του κ. Νικολόπουλου. Τους κάλεσε συγκεκριμένα ο κ. Παυλόπουλος και είπε «τους ευχαριστούμε που βρίσκονται στην Ελλάδα. Την ευθύνη του χάους την έχει η Νέα Δημοκρατία», τόνισε και χαρακτήρισε παρακρατική οργάνωση τη Νέα Δημοκρατία.
 
«Μίλησε για παρακρατικές οργανώσεις, φωτογραφίζοντας το κόμμα μου. Παρακρατική οργάνωση είναι η ΝΔ που μας έφτασε σε αυτό το χάλι» είπε ο κ. Κασιδιάρης, σημειώνοντας ότι «αν η Χρυσή Αυγή ήταν υπεύθυνη για την τήρηση της ασφάλειας της χώρας, σίγουρα δε θα είχαμε τέτοια φαινόμενα».

«Καλύτερα να μιλούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να καταλαβαίνει ο πολίτης μπροστά σε ποιο κίνδυνο βρισκόμαστε», είπε από την πλευρά ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «η δράση των άκρων, σε όποια πλευρά κι αν ανήκουν, είναι καταδικαστέα. Όσοι όμως θέλουμε να σταματήσει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι, ανεξέλεγκτης εισόδου και παραμονής παράνομων μεταναστών πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να μη μετατραπεί η κοινωνία σε ζούγκλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα:Συνεχίζεται ο ”πόλεμος”-Βίντεο από τις μάχες σώμα με σώμα!

Πάτρα: Συνεχίζεται ο ”πόλεμος” – Μολότοφ, ξύλο και χημικά!

Δεύτερη νύχτα “πολέμου” στην Πάτρα – “Βροχή” από μολότοφ και δακρυγόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το παλικάρι που δολοφόνησαν μετανάστες στην Πάτρα-Τι λέει στο Newsit o ξάδελφος του

Στην Πάτρα ξέσπασε πόλεμος! – Θλιβερή η επόμενη μέρα – Εικόνες καταστροφής από τα επεισόδια – Χρησιμοποίησαν ακόμα και σούβλες!

Πάτρα:Ξυλοκόπησαν άγρια βουλευτή της Χρυσής Αυγής-Δείτε την συγκλονιστική του μαρτυρία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε