Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή:Ανοίγουμε σχολή καράτε-”Απαλειφάδι” ο Στρατούλης-video

Χρυσή Αυγή:Ανοίγουμε σχολή καράτε-”Απαλειφάδι” ο Στρατούλης-video

– Ανατριχιαστικό χρυσαυγίτικο χιούμορ στο νέο video της ντροπής
– Όλα μπροστά στα μάτια του μονίμως χαμογελαστού βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου
– Ο βουλευτής σχολιάζει:”ρεζίλεμα τρεις άνθρωποι τρία μέτρα ο καθένας να βαράνε ένα απολειφάδι και ούτε ένα καρούμπαλο δεν του κάνανε”
– Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC Radio για την επίθεση στον Στρατούλη
– Ειρωνική απάντηση της Χρυσής Αυγής η οποία συνοδεύεται και με φωτογραφία – Δείτε την

Η επιβεβαίωση του ξυλοδαρμού του βουλευτή Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής, από συνάδελφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής μέσω BBC δεν ήταν αρκετή για τα “παλλικάρια” της οργάνωσης που πάντα δέρνουν ομαδικά.

Τώρα όπως ανακοινώνουν με τη γνωστή …υπερηφάνεια ανοίγουν και σχολή καράτε για να μαθαίνουν τα μελη τους να …βαράνε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.
Γιατί όπως λέει με …χρυσαυγίτικο ανατριχιαστικό χιούμορ ο κύριος στο βίντεο, δεν είναι δυνατόν τρεις να τον βαράνε -το Στρατούλη- και να μην του έχουν κάνει ένα καρούμπαλο!

Δείτε το video.

Μήνυση θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να βρεθεί ποιοί ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο του BBC Radio, στο οποίο στελέχη της Χρυσής Αυγής παραδέχονται την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη.

Δείτε τι έγραψε στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.


Η ειρωνική απάντηση της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή Απάντησε με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου.
”Δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα από τα “ντοκουμέντα” του BBC που συνταράξαν….στα γέλια την ελληνική κοινωνία, μεταδοθήκαν από όλα τα συστημικά ΜΜΕ και είχαν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω απαξίωση τους στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, αν είναι δυνατόν να απαξιωθούν παραπάνω οι κλόουν της καθημερινής ενημέρωσης μας. Σήμερα υπάρχει μια νέα κυνική on camera “ομολογία”. Στο βίντεο, όπως θα δείτε, ο Συναγωνιστής ανερυθρίαστα δηλώνει ότι συντόμως θα λειτουργούν και σχολές καράτε για να μην ξαναεμφανιστεί το φαινόμενο να γλιτώνει ο εκάστοτε Στρατούλης χωρίς γρατζουνιά”.

Ανέβασαν μάλιστα και αυτή τη συνοδευτική φωτογραφία.

Περισσότερα στο OnAlert.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε