Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρυσοχοίδης : Αν απογοήτευσα τον Παπανδρέου να με άλλαζε

Χρυσοχοίδης : Αν απογοήτευσα τον Παπανδρέου να με άλλαζε

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Μ.Χρυσοχοϊδης που ζητάει εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση ενώ σχολιάζει τη συνεργασία Βενιζέλου Λοβέρδου.

Με τη φράση “αν τον απογοήτευσα όσο ήμουν υπουργός του, τότε όφειλε να με παύσει”, απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σε ερώτημα για την αναφορά από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου σε “υπουργούς που τον απογοήτευσαν”, στην ομιλία του την περασμένη Πέμπτη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, που ερμηνεύτηκε ως “βολή” κατά του υπουργού Ανάπτυξης.

Σε συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής” ο Μ.Χρυσοχοϊδης επιμένει πως θα συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες μέσα στο κόμμα, ενώ για πρώτη φορά μιλά και για τη συνεργασία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Ανδρέα Λοβέρδο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “είναι αναμφισβήτητα μια πρωτοβουλία που συμβάλλει στην αποκατάσταση της ηρεμίας στο ΠΑΣΟΚ και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο διχασμού των στελεχών”.

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης υπενθυμίζει πως η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να γίνει από τη βάση, καθώς, όπως λέει “δεν μπορούμε να ζητήσουμε την ψήφο του ελληνικού λαού και να εκλέξουμε τον πρόεδρό μας ερήμην του”.

Όσον αφορά τη δήλωσή του πως δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο, ο Χρυσοχοϊδης επαναλαμβάνει πως είπε την αλήθεια, καθώς δεν είχε καμία εμπλοκή στο Μνημόνιο αφού δεν περιείχε διατάξεις που αφορούσαν το χαρτοφυλάκιό του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που είχε τότε.

Διαβάστε επίσης :

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε