Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χρυσοχοΐδης: «Μεγάλο στοίχημα η προστασία των δασών»

ΦΩΤΟ EUROKINNISI
ΦΩΤΟ EUROKINNISI

«Το μεγάλο στοίχημα του φετινού καλοκαιριού είναι να προστατεύσουμε τα δάση» δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε την Τετάρτη το προεδρικό μέγαρο και ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια για θέματα της ευθύνης του, όπως η ασφάλεια, η δασοπυρόσβεση και η παράνομη μετανάστευση.

Μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, η οποία, όπως είπε «τον τελευταίο καιρό μειώνεται σημαντικά, με μεγάλες προσπάθειες στην εμφανή αστυνόμευση, αλλά και με τη νέα υπηρεσία δίωξης του εγκλήματος».

Επίσης, ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια για «το μεγάλο στοίχημα του φετινού καλοκαιριού να προστατεύσουμε το φυσικό μας περιβάλλον, τα δάση μας και τον δασικό μας πλούτο, έτσι ώστε στο τέλος της περιόδου να μην υποστούμε και άλλες καταστροφές στο φυσικό μας περιβάλλον», αλλά και για τα θέματα, που αφορούν στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και στην προστασία των συνόρων.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε