Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέο χτύπημα από Βαλαβάνη: “Θα ήθελα μία μαγείρισσα για υπουργό”

Νέο χτύπημα από Βαλαβάνη: “Θα ήθελα μία μαγείρισσα για υπουργό”

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η κ. Βαλαβάνη επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Λαμβάνοντας εκ νέου το λόγο δήλωσε πως εννοούσε πως η ειδίκευση της δεν είναι τα φορολογικά και όχι ότι έχει πλήρη άγνοια… «Δεν είμαι δικηγόρος ειδικευμένη στα φορολογικά.

Τα φορολογικά είναι πραγματικός λαβύρινθος. Είμαι οικονομολόγος με εξειδίκευση στα μακροοικονομικά» τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως από τη θέση της στο παρελθόν «στην καρέκλα μου έκατσαν άνθρωποι που ήξεραν πιο πολλά από μένα αλλά εφαρμόζοντας συλλογικές πολιτικές οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα».

Αίσθηση προκάλεσε δε η αναφορά της ότι το κόμμα της πάντα πάλευε για ένα σύστημα που να είναι απλό και κατανοητό σε όλους τους πολίτες και που θα έδινε τη δυνατότητα ακόμη και σε μία… μαγείρισσα να αναλάβει ακόμη και θέση υπουργού.

«Στα νιάτα μου είχαμε τόσο ριζοσπαστικές ιδέες που θέλαμε μια ημέρα να είναι μέλος του υπουργικού συμβουλίου μια μαγείρισσα, αρκεί να είναι έντιμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βαλαβάνη.

Η υπουργός ζήτησε από όλους να τις κρίνουν στο τέλος της θητείας της, τονίζοντας πως η πολιτική σας δεν εδράζεται μόνο πάνω στις γνώσεις που απέκτησε με τις σπουδές της στην ΑΣΟΕΕ αλλά κυρίως είναι αποτέλεσμα «αυτών που «σπούδασα» πάνω από 40 χρόνια στο λαϊκό και εργατικό κίνημα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε