Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Υπάλληλος της Βουλής που σώθηκε από θαύμα: Δεν κατάλαβα τι έγινε!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Όχι έναν αλλά 1000 αγίους είχε στο πλευρό της η υπάλληλος της Βουλής που ξαφνικά, το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκε να αιωρείται στο κενό, 20-25 μέτρα πάνω από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Είχε ανέβει στο θόλο για να αλλάξει το ειδικό χαρτόνι, το οποίο όμως υποχώρησε, γλίστρησε στην κοιλοδοκό, τα γυαλιά του θόλου έσπασαν και βρέθηκε στο κενό. Για καλή της τύχη, οι συνάδελφοί της πρόλαβαν, την έπιασαν και την τράβηξαν πάνω!

Η Μαρία Φωτίου, αρχιτέκτονας και μόνιμη υπάλληλη της τεχνικής υπηρεσίες της Βουλής δε μπορούσε να συνέλθει από το σοκ. «Είμαι ακόμη ταραγμένη. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έγινε. Ευτυχώς φορούσα ιμάντα», δήλωσε στους δημοσιογράφους λίγη ώρα μετά το περιστατικό, εμφανώς τρομοκρατημένη απ’ αυτό που είχε ζήσει!

Τη συμπάθεια του εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας όταν η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο αργότερα, για την προσπάθεια των υπαλλήλων της Βουλής να κρατήσουν ασφαλή την αίθουσα.

Από θαύμα σώθηκε η υπάλληλος και δεν χτυπήθηκαν από γυαλιά και οι υπουργοί, είπε ο Νότης Μαριάς των ΑΝΕΛ και επισήμανε ότι πρέπει η Βουλή να δει τα θέματα τήρησης των κανόνων ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάλληλος της Βουλής βρέθηκε να κρέμεται στο κενό! – VIDEO

Βουλευτές: “Αποφεύχθηκε παρ’ ολίγον τραγωδία”

Κασιδιάρης στην Ολομέλεια: Είστε όλοι σας παλτά! Να πάτε να γαμ@@@@τε εσείς της ΝΔ!

Βουλή: Η Κυρία με το παλτό και ο Κύριος με το κοστούμι

Η στιγμή που σωριάζεται στην Βουλή ο υπουργός Τσαυτάρης! – VIDEO

Σωριάστηκε ο υπουργός μέσα στη Βουλή!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε