Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

«Υπάρχει κενό ηγεσίας – Σύγκληση της ΚΟ ΤΩΡΑ»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Η χώρα δε μπορεί να περιμένει τις εσωτερικές μας διαδικασίες». Με αυτή τη φράση (και πολλές άλλες) ο Κώστας Σκανδαλίδης πρόσθεσε το όνομά του σε εκείνους που ζητούν από τον Γιώργο Παπανδρέου να φύγει άμεσα.

Η παρέμβαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης έρχεται με αφορμή το «βατερλό» της κυβέρνησης συνεργασίας, το βράδυ της Τρίτης, στη Βουλή και την καταψήφιση του της τροπολογίας του πολυνομοσχεδίου για το ωράριο των φαρμακείων.

Ζητά, λοιπόν, να συγκληθεί άμεσα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και να εκλεγεί νέος πρόεδρος. «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του οφείλει να συγκαλέσει άμεσα την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να συζητήσει τη διάταξη μάχης και τους στόχους και να εκλέξει τον πρόεδρό της. Είναι αδιανόητο οι βουλευτές μας να μην αντιμετωπίζουν συντεταγμένα τα πολύ βαρύτερα και κρισιμότερα καθήκοντα που προμηνύονται της αμέσως επόμενες μέρες. Εξυπακούεται ότι η εκλογή του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ανεξάρτητη από τις δρομολογημένες διαδικασίες εκλογής του προέδρου του Κινήματος.

Δυστυχώς οι επισημάνσεις που έκανα στο Εθνικό Συμβούλιο για τον πολιτικό χρόνο που τρέχει αμείλικτος και το έργο που οφείλουμε να φέρουμε σε πέρας ως παράταξη εθνικής ευθύνης, τόσο σε ό,τι αφορά στην ολόπλευρη στήριξη της Κυβέρνησης όσο και σε ότι αφορά στην ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνονται με τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή.
Η Κυβέρνηση και η χώρα δεν μπορούν να περιμένουν τις εσωτερικές μας διαδικασίες.

Οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου είναι για τον καθένα μας σεβαστές αλλά εξαρτώνται καταλυτικά από τις εξελίξεις που είναι αβέβαιες και καταιγιστικές.

Η χθεσινή μέρα έδειξε ότι υπάρχει κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το όργανο που κατ’ εξοχήν είναι επιφορτισμένο με την καθημερινή στήριξη της Κυβέρνησης», αναφέρει σε δήλωση που έδωσε ο κ. Σκανδαλίδης στη δημοσιότητα το πρωί της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Κραχ” στην Κυβέρνηση η καταψήφιση του ωραρίου για τα φαρμακεία

Α.Λοβέρδος : Θα γίνει μακελειό αν πειράξουν τον Παπανδρέου

Προβόπουλος κατά Μνημονίου και κυβέρνησης Παπανδρέου

“Εύλογη” η αμοιβή των 180.000 ευρώ στον φίλο του Γιώργου, Χ. Αθεμπίγιο

Α. Λοβέρδος: Θα πάμε καλύτερα χωρίς τον Παπανδρέου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε