Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας με το ΛΑΟΣ ο Χρυσανθακόπουλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την υποψηφιότητα του βουλευτή Αχαΐας, Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, για την περιφέρεια της δυτικής Ελλάδας, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Την ώρα που οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αρνούνται στον Γ. Παπανδρέου να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο ΛΑΟΣ κατεβάζει πέντε βουλευτές ως υποψήφιους για αυτοδιοικητικά αξιώματα», σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που δεν παρέλειψε να στρέψει ξανά τα βέλη του προς τη Ρηγίλλης και τον Αντώνη Σαμαρά.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ σήμερα μάζεψε την πολυλογία της ΔΕΘ. Όλο και περισσότερο ανακαλύπτει σκέψεις και προτάσεις, που έχει καταθέσει ο ΛΑΟΣ» είπε ο Γ. Καρατζαφέρης και ανέφερε ως παράδειγμα, την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου, πρόταση που -όπως είπε- κατατέθηκε από το κόμμα του τον Απρίλιο του 2010. «Χαιρόμαστε, που έστω και καθυστερημένα, ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει τις προτάσεις μας» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις με τους ιδιοκτήτες φορτηγών, υποστήριξε ότι «στο ΠΑΣΟΚ αποφασίζουν ποιοι ευθύνονται για την οικονομική δυσχέρεια της χώρας και αυτοί, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, είναι οι ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων, οι μεταφορείς. «Έχουν λόγο να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η κυβέρνηση το θέμα αυτό. Η αγκύλωση και οι ράγες δεν είναι καλός σύμβουλος για τέτοιου είδους μεγάλες αλλαγές».

Τέλος, αναφερόμενος στη στάση των κομμάτων έναντι των δύο πρώην πρωθυπουργών, Κ. Καραμανλή και Κ. Σημίτη, και την πιθανή κλήση τους στις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, ο κ. Καρατζαφέρης είπε, ότι «αυτό που προξενεί εντύπωση δεν είναι η άρνηση, η οποία ενδεχομένως να συνοδεύεται από φόβο των πρώην πρωθυπουργών να προσέλθουν στις Εξεταστικές Επιτροπές, αλλά η άρνηση των κομμάτων, που φοβούνται την εμφάνιση των πρώην αρχηγών και των πρώην πρωθυπουργών».

«Κάποια στιγμή, ας καταλάβουν όλοι πως η δημοκρατία τούς αγκαλιάζει όλους και όχι επιλεκτικά κάποιους», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε