Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζαρούλια: Δέχομαι αριστερό γαμπρό – Δεν αντέχω το metal του Καιάδα

Ζαρούλια: Δέχομαι αριστερό γαμπρό – Δεν αντέχω το metal του Καιάδα

Δεν υποχωρεί για τον χαρακτηρισμό “υπάνθρωποι” που εκστόμισε στην Βουλή η βουλευτής και σύζυγος του ηγέτη της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, λέει ότι δεν ήταν η ίδια «απολύτως σαφής». Όπως λέει, εννοούσε υπάνθρωπους μόνο τους λαθρομετανάστες και τα εγκληματικά στοιχεία.

Λέει επίσης ότι δεν φοβάται τυχόν αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή αν επαναληφθούν τέτοια επεισόδια μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

Απορρίπτει τον χαρακτηρισμό «φασίστες» για τους χρυσαυγίτες. Όπως λέει τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι Έλληνες εθνικιστές, που πολέμησαν το 1940 τους ιταλούς φασίστες.

Όταν ερωτάται αν θα δεχόταν η κόρη της να ερωτευτεί έναν αριστερό, π.χ. από τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Ζαρούλια το χαρακτηρίζει «χλωμό».

Λέει ωστόσο: «ποτέ μη λες ποτέ. Η κόρη μου είναι πολύ έξυπνη και για να ερωτευόταν κάποιον εντελώς διαφορετικό, θα είχε τους λόγους της και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Θα πήγαινε σε συναυλία black metal με το συγκρότημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, κατά κόσμον «Καιάδα». Όπως λέει, οι μουσικές της προτιμήσεις διαφέρουν, ωστόσο βρίσκει «μερικά κομμάτια πολύ καλά» αν και τα αφτιά της δεν αντέχουν τόσο θόρυβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστολή στον Σαμαρά: Ντροπή για την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή! – Πολιτική

 

«Διώξτε τη Ζαρούλια από την Επιτροπή κατά του ρατσισμού» – Πολιτική

 

Μπράβο Μεϊμαράκη σε Δραγασάκη για το επεισόδιο με το ρατσιστικό παραλήρημα της Ε.Ζαρούλια – ΒΙΝΤΕΟ – Πολιτική

 

Νεο σόου της Χρ.Αυγής στη Βουλή – Καυγάς Δραγασάκη – Ζαρούλια! ΒΙΝΤΕΟ – Πολιτική

 

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια μέλος της επιτροπής κατά του ρατσισμού – Πολιτική

 

Σύζυγος Μιχαλολιάκου στο twitter: «Έπρεπε να τον βιάσουν…» – Πολιτική

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε