Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

«Ζεσταίνεται» η επιστροφή των διαγραφέντων στη ΝΔ

Μετά τον Αντώνη Σαμαρά το μήνυμα «κάνεις δεν περισσεύει» βγήκε και από τα χείλη του Γιάννη Μιχελάκη.

Τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο της επιστροφής όσων διαγράφηκαν μετά την ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο αλλά και όσων έχουν κατά καιρούς απομακρυνθεί από το κόμμα, γίνεται όλο και πιο πιθανό.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, επανέλαβε το κάλεσμα συστράτευσης.

«Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι η χώρα θα σωθεί αν δεν παλέψουμε και δεν αγωνιστούμε, και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση των στελεχών» είπε ο κ. Μιχελάκης.

Και κάλεσε σε αυτόν τον αγώνα «όλοι όσοι θέλουν να τον δώσουν και μπορούν να συστρατευθούν για το καλό της χώρας και κανενός κόμματος και κανενός αρχηγού. Σ’ αυτήν τη μάχη κανείς δεν περισσεύει απ’ οποιονδήποτε πολιτικό χώρο».

«Όσο δύσκολο ήταν το όχι του Αντώνη Σαμαρά στο πρώτο μνημόνιο, άλλο τόσο δύσκολο ήταν το ναι…» ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για το πως θα αντιμετωπίσει η ΝΔ τα προβλήματα αν εκλεγεί κυβέρνηση; «Θα υπάρξουν συνεχείς διαπραγματεύσεις για πολλά θέματα, όπως είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, η μείωση των εργοδοτικών εισφορών και η μείωση του συνολικού κόστους εργασίας», κατέληξε ο Γ. Μιχελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σαμαράς ανοίγει τις πόρτες στους διαγραφέντες… αλλά με αποδείξεις

Επιστρέφουν στη Ν.Δ. οι μισοί διαγραφέντες

Ντόρα: Ναι κάνω επαφές με τους διαγραφέντες της ΝΔ

Διαγραφέντες ΝΔ: “Δεν θα μείνουμε άπραγοι” – Τι ετοιμάζουν

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε