Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

«Ζωγράφισαν» σβάστικες σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Ζωγράφισαν» σβάστικες σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αγκυλωτούς σταυρούς «ζωγράφισαν» άγνωστοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανάβυσσο, ενώ βρέθηκαν και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού βρίσκονται στην οδό Πλάτωνος 4 στην Ανάβυσσο. Και σύμφωνα με την ανακοίνωση των γραφείων του κόμματος, η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν άγνωστοι σχημάτισαν αγκυλωτούς σταυρούς στην πρόσοψη και έριξαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής μέσα στα γραφεία.

«Είναι σαφές πως τέτοιου είδους φαινόμενα δείχνουν ότι η δράση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και οι θέσεις του κάποιους ενοχλεί.
Δηλώνουμε πως δεν θα αφήσουμε να περάσει, η τακτική εκφοβισμού της κοινωνίας, και όχι των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Η τακτική της έντασης που επιλέγουν ορισμένες οικτρές μειοψηφίες και που έχουν ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα θα αποτύχει.
Εμείς, απέναντι στην προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας, συνεχίζουμε τη δράση μας και τον αγώνα μας για την υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας. Απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν στην πλήρη χρεοκοπία της κοινωνίας, αντιτάσσουμε τον αγώνα μας για την ανατροπής τους. Αντιτάσσουμε τη δράση και προσπάθειές μας για μια αλληλέγγυα, δίκαιη κοινωνία και για μια ζωή με αξιοπρέπεια», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού.

Η Χρυσή Αυγή σήκωσε το… γάντι και απάντησε ότι δεν ασχολείται με γελοιότητες.
«Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με την όποια αναγραφή συμβόλων ή την ρίψη φυλλαδίων στα γραφεία του Σύριζα Σαρωνικού, αν ποτέ συνέβησαν αυτά τα γεγονότα. Να πάψουν να διακινούν ανοησίες για διαφημιστικούς λόγους οι “σύντροφοι”. Παρεμπιπτόντως τους καλούμε να καταδικάσουν τις δολοφονικές, βομβιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί επανειλημμένως η Χρυσή Αυγή από αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλλά σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι άλλοτε λαλίστατοι συριζαίοι δε βγάζουν άχνα», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: syrizasaronikou.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρό “ντέρμπι” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σε δύο νέες δημοσκοπήσεις

Ρέθυμνο: Πλακώθηκαν στο ξύλο Χρυσαυγίτες με αντιεξουσιαστές σε fast food – Φωτό!

Συμπλοκή μελών της Χρυσής Αυγής και Αντιεξουσιαστών στην Κρήτη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε