Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου “γδύνει” τους αστυνομικούς της Βουλής

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου “γδύνει” τους αστυνομικούς της Βουλής

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης που προκάλεσε η απόφαση της Προέδρου της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου να μην επιτρέψει σε αστυνομικούς να εισέλθουν στη Βουλή για να επισκεφθούν τις τουαλέτες.

Μετά τις αντιδράσεις τόσο αστυνομικών φορέων όσο και του Αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Πανούση, ο οποίος κάλεσε τη Βουλή να σέβεται την αστυνομία, η Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο δεν τους άκουσε, αλλά τραβάει ακόμα περισσότερο το σχοινί, δείχνοντας πως η σχέση της με τον υπουργό είναι ιδιαίτερα άσχημη.

Με απόφασή της λοιπόν από αύριο η ασφάλεια της Βουλής θα υιοθετήσει την πολιτική περιβολή. Αυτό σημαίνει από αύριο όλοι οι αστυνομικοί που ανήκουν στη φρουρά της Βουλής θα μπαίνουν στη Βουλή με πολιτικά και όχι τη στολή τους.

Το αστείο της υπόθεσης ήταν το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Σώματος αυτό γίνεται ως μέτρο προστασίας μετά την προειδοποίηση του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη για τρομοκρατικό χτύπημα ακόμα και στη Βουλή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε