Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ζωής: Δε γυρίζω στη Νέα Δημοκρατία

Ζωής: Δε γυρίζω στη Νέα Δημοκρατία

Με διέγραψαν για τις απόψεις μου κι εγώ δεν έχω αλλάξει απόψεις είπε ο πρώην εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, κλείνοντας την πόρτα της επιστροφής στη Συγγρού. Τι είπε για τον Πάνο Καμμένο.

Μπορεί πολλά να έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για το τι θα κάνουν οι βουλευτές και τα στελέχη που εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όλοι όμως, διαμηνύουν ότι δεν επιστρέφουν στο… μαντρί, όπως τους κάλεσε ο Πάνος Καμμένος χθες.

Αυτό έκανε και ο πρώην πια εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, απ’ όπου διεγράφη. «Από τη Νέα Δημοκρατία με διέγραψαν για τις απόψεις μου. Εγώ δεν έχω αλλάξει απόψεις. Άλλοι έχουν μετακινηθεί. Έκτοτε αγωνιστήκαμε και προσπαθήσαμε πολλοί άνθρωποι να ψάξουμε να βρούμε έναν άλλο δρόμο. Νομίζουμε ότι τον βρήκαμε, δεν έχει δοκιμαστεί αυτός ο δρόμος» δήλωσε ο Χρήστος Ζώης σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Επανέλαβε ότι «με το χάος δεν μπορώ να συνομιλήσω» και αναφερόμενος στα όσα έχει πει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για το δολάριο και την Ελλάδα, είπε: «πρέπει να πούμε στους Έλληνες ότι αυτή η τοποθέτηση περί δολαρίου ισοδυναμεί με έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Να θυμόμαστε ότι αυτές είναι επικίνδυνες ιδέες, οι οποίες οδηγούν στο πουθενά. Όσες χώρες δολαριοποίησαν την οικονομία τους, πιστεύοντας ότι θα σωθούν, κατέληξαν στο χάος».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του non paper, ο Χρ. Ζώης είπε ότι είχε πιστέψει πως άκουγε την αλήθεια από τον Πάνο Καμμένο, ότι δηλαδή δεν δόθηκε ποτέ το non paper από τον ίδιο στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Εγώ δεν έχω στοιχεία. Αυτό όμως που έχω είναι, πριν από ενάμισι περίπου μήνα, μία ανάρτηση στο διαδίκτυο μίας ομάδας νέων επιστημόνων, οι οποίοι μ’ έναν τρόπο λίγο συνθηματικό και υπαινικτικό, αλλά σαφή κατά τη βολή του, λέει ότι μέχρι να αναλάβει την πατρότητα του συγκεκριμένου εγγράφου ο φυσικός του πατέρας το υιοθετούμε εμείς» υποστήριξε ο Χρήστος Ζώης, λέγοντας ότι αυτή είναι μία πρόκληση που πρέπει να απαντηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία πίσω από την “αποστασία” στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Καμμένος για παραίτηση Ζώη: «Ο δρόμος που επιλέξαμε είναι επικίνδυνος για το καθεστώς»

Έφυγε ακόμη ένας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ζώης

Δικαιώνει την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Μανώλης για το non paper!

Εμφύλιος στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Καμμένος: Να γυρίσουν στα μαντριά – Μανώλης: Σε ενημέρωσε ο Ομπάμα για την αποστασία;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε