Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

1 δισεκατομμύριο επισκέψεις χρηστών στη Google το Μάϊο!

1 δισεκατομμύριο επισκέψεις χρηστών στη Google το Μάϊο!

Η Google φαίνεται πως σπάει όλα τα ρεκόρ και είναι η πρώτη εταιρία στην ιστορία που είχε 1 δισεκατομμύριο επισκέπτες μέσα σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με νέες μετρήσεις της εταιρίας ComScore, που είδαν το φως της δημοσιότητας, κατά το μήνα Μάιο, πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες επισκέφτηκαν τις ιστοσελίδες με τις υπηρεσίες της Google.

Για πρώτη φορά στην ιστορία μια διαδικτυακή εταιρεία φτάνει σε αυτόν τον αριθμό και φυσικά σημαντικότατο ρόλο για την επίτευξη του, έπαιξε η εξαγορά του Youtube από τη google.

Η δεύτερη εταιρία στην έρευνα αυτή είναι η Microsoft με 905 εκατομμύρια επισκέψεις και τρίτο έρχεται το Facebook το οποίο, με τους 714 εκατομμύρια επισκέπτες του, έριξε το Yahoo στην τέταρτη θέση με 689 εκατομμύρια.

Πάντως παρά την τρίτη θέση που βρίσκεται το Facebook, φαίνεται πως κρατάει τους χρήστες για περισσότερο χρόνο στην ιστοσελίδα του από οποιοδήποτε άλλο site αφού σύμφωνα με την έρευνα οι χρήστες περνούν 250 δισεκατομμύρια λεπτά στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης ενώ η Google έρχεται δεύτερη με 200 δισεκατομμύρια λεπτά.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε