Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

1 εκατ. χρήστες μέσα σε 24 ώρες για το MEGA

1 εκατ. χρήστες μέσα σε 24 ώρες για το MEGA

Η νέα cloud υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων τού ιδρυτή του Megaupload, Kim Dotcom, μέσα σε 24 ώρες έχει πάνω από 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Kim Dotcom η πλατφόρμα γνώσης και εκπαίδευσης όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος τη νέα του υπηρεσία, είχε περίπου 100.000 εγγραφές την πρώτη ώρα που άνοιξε για το κοινό, ενώ όσο περνούσαν οι ώρες, η κίνηση αυξανόταν και συνεχίζει να αυξάνεται.
 
Η νέα υπηρεσία διαφέρει αρκετά από το Megaupload μιας και προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες, οι οποίοι για να μοιραστούν με άλλους κάποιο αρχείο που έχουν ανεβάσει, θα πρέπει πλέον να μοιραστούν το αντίστοιχο link αλλά και το κλειδί κρυπτογράφησης.
 
Επίσης, με την χρήση της κρυπτογράφησης αυτής η υπηρεσία δεν μπορεί να έχει στοιχεία για τα αρχεία που αποθηκεύονται στους servers της, ούτε για τον τρόπο χρήσης τους.
 
Η νέα υπηρεσία MEGA είναι δωρεάν και προσφέρει αποθηκευτικό χώρο έως 50GB, ενώ για όσους θέλουν περισσότερο χώρο μπορούν να αγοράσουν πακέτα των 500GB ή 1ΤΒ με κόστος 13 δολάρια το μήνα και 40 δολάρια το μήνα αντίστοιχα.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε