Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

1 εκατομμύριο downloads για το νέο λειτουργικό της Apple!

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα του νέου της λειτουργικού Mac OS X Lion κατά την πρώτη ημέρα της διάθεσής του.

Το νέο Lion ξεκίνησε να πωλείται στις 20 Ιουλίου και από την ώρα διάθεσης του στο κοινό η εταιρεία επεσήμανε ότι οι πελάτες το αγοράζουν πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη έκδοση Mac OS στην ιστορία της Apple.

Σύμφωνα με τον Philip Schiller αντιπρόεδρο του τμήματος εμπορίας των προϊόντων, τo Lion είναι έχει κάνει ήδη ένα πολύ καλό ξεκίνημα και τα σχόλια των χρηστών και η αντίδραση της αγοράς ήταν πολύ θετικά και συμπλήρωσε οτι το Lion είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός αφού δεν είναι μόνο γεμάτο με καινοτόμα χαρακτηριστικά, αλλά είναι και απίστευτα εύκολο για τους χρήστες να ενημερώσουν τους Macs.

Το Lion είναι η πρώτη έκδοση του Mac OS της Apple που προσφέρεται ως digital download μέσω του MacAppStore ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα και σε USB stick το λειτουργικό για όσους δεν θέλουν να το κατεβάσουν από το internet, σε τιμή $69, τιμή υπερδιπλάσια από αυτή του internet.

Μέχρι στιγμής, το νέο λειτουργικό σύστημα έχει συγκεντρώσει στο MacAppStore κριτικές από 9.376 χρήστες, καθώς και 2.091 σχόλια.

Πάντως όλοι λένε ότι κατά μέσο όρο είναι πολύ καλό και του δίνουν 4.5 αστέρια (από 5 αστέρια).

Τέλος η ανακοίνωση αυτή της Apple αποτελεί την πρώτη ανακοίνωση μετά την κυκλοφορία του Leopard το 2007, στην οποία η Apple καυχιέται για τις πωλήσεις της για μία από τις εκδόσεις του λειτουργικού ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο εκτιμά πως θα έχουν πουληθεί πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα του Lion.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε