Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

1 εκατομμύριο Kinect μέσα σε 10 μέρες!

H Microsoft απ’ οτι φαίνεται κέρδισε το άτυπο στοίχημα που ήθελε το Kinect να μην πουλάει 1 εκατομμύριο συσκευές σε λιγότερο από 1 μήνα όπως έκανε το iPad της Apple.

Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν οτι το επίτευγμα του iPad, δηλαδή να πουλήσει 1 εκατομμύριο συσκευές μέσα σε 28 μέρες, ήταν κάτι το ακατόρθωτο για κάποια άλλη εταιρία πόσο μάλλον για την ανταγωνίστρια Microsoft.
 
Έτσι λοιπόν σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από τη Microsoft, το νέο περιφερειακό της, κατάφερε και πούλησε μέσα στις πρώτες 10 μέρες κυκλοφορίας του 1 εκατομμύριο κομμάτια δηλαδή σε διάστημα σχεδόν 1/3 από αυτό που έκανε το iPad δείχνοντας έτσι την αποδοχή του από το κοινό.

Όσοι δεν γνωρίζουν το Kinect είναι η νέα πρόταση της Microsoft στο χώρο του gaming, αφού πλέον ο χρήστης δεν χρειάζεται τα χειριστήρια και παίζει αποκλειστικά με την κίνηση του σώματός του.

Το σύστημα στηρίζεται σε μία RGB κάμερα και σε ειδικό λογισμικό αναγνώρισης της κίνησης.

Τέλος η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι ο νέος αισθητήρας, η κονσόλα Xbox 360 4GB και ένα συμβατό παιχνίδι Kinect Adventures θα περιέχονται όλα μαζί σε ένα πακέτο, σε τιμή των 309 ευρώ ενώ όσοι είναι ήδη κάτοχοι του Xbox 360 μπορούν να αγοράσουν τον αισθητήρα Kinect με τιμή 159 ευρώ.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε