Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

12 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 8;

Apple iPhone

Νέες πληροφορίες θέλουν την Apple να ετοιμάζει την επίσημη παρουσίαση του iPhone 8 στις 12 Σεπτεμβρίου

Οι νέες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει από μεγάλα μέσα του εξωτερικού θέλουν την Apple να ετοιμάζεται να κάνει την παρουσίαση των νέων iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου (ημέρα Τρίτη που ταιριάζει με την παράδοση της εταιρίας τα τελευταία χρόνια).

Εκτός όμως από την παρουσίαση των νέων iPhones, οι πληροφορίες θέλουν την εταιρία να ετοιμάζεται να παρουσιάσει και άλλα δύο μοντέλα τα οποία θα είναι το iPhone 7S και το iPhone 7S Plus αλλά και την νέα 4K έκδοση του Apple Tv.

Επίσης αν η παρουσίαση επιβεβαιωθεί και γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του νέου iPhone θα γίνει 10 μέρες αργότερα (Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου) όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει η εταιρία.

Όπως είναι λογικό η Apple, με αυτή την κίνηση θέλει να ανεβάσει τα νούμερα των πωλήσεών των smartphone της στο 3ο οικονομικό τρίμηνο το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά καμία από τις πληροφορίες αυτές δεν έχουν σχολιαστεί από την εταιρία και το μυστήριο της ημερομηνίας αναμένεται να λυθεί όταν τελικά η Apple στείλει τις επίσημες προσκλήσεις για την παρουσίαση μέσα στις επόμενες μέρες.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις