Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

1600 παίκτες έξω από τους server του νέου Call Of Duty!

Oι κατασκευάστριες εταιρίες του Call Of Duty: Modern Warfare 3 εντοπίζουν και διώχνουν όσους παίκτες χρησιμοποιούν cheats στο οnline παιχνίδι.

Μία από τις κατασκευάστριες εταιρίες του Call Of Duty: Modern Warfare 3, me ανακοίνωσή της έκανε γνωστό, οτι απέκλεισε πάνω από 1600 παίκτες από την online κοινότητα του παιχνιδιού, επειδή παραβίαζαν τους όρους χρήσης.

Σύμφωνα με την Infinity Ward, οι παίκτες αυτοί χρησιμοποιούσαν cheats και glitches που τους έδιναν πλεονέκτημα στις μάχες.

Η εταιρία από την πλευρά της, δήλωσε οτι δεν πρόκειται να ανεχτεί κανένα φαινόμενο cheat στο ΜW3 και γι’ αυτό το λόγο ήδη απέκλεισε τους 1600 παίκτες ενώ παράλληλα καλό θα είναι οι παίκτες που εντοπίζουν τέτοιου είδους φαινόμενα από άλλους χρήστες, να τους κάνουν report.

To νέο Call of Duty: Modern Warfare 3 μέσα σε μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίας  έχει αγαπηθεί από το κοινό κι έχει κέρδη πάνω από 775 εκατ. δολάρια σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ συνολικά, όλοι οι τίτλοι του Call of Duty έχουν σημειώσει μέχρι σήμερα κέρδη που ξεπερνούν τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε